Lyxig settingspray, sammetslena borstar & torrschampo för brunetter

Veckans nyheter har landat hos Lyko Magazines redaktion. Vad sägs om ögongel för trötta, unga ögon från Clarins eller makeupsvamp från Make Up Store? Läs vidare!

30 nov, 2023
2 gillar

Nyheterna haglar in i vanlig ordning hos Lyko och vi har tagit fram de saftigaste produkterna att förgylla din beautyrutin med! Vi har bland annat få testa en av nyheterna från premiumvarumärket By Terry, nya makeupborstar från By Lyko och en särskild produkt för alla brunetter! Vi har tagit reda på mer om dessa fem godbitar:

 

 

Veckans nyheter

 

Hyaluronic Glow Setting Mist, By Terry

 

Världens kanske mest unniga settingspray kommer ifrån inge mindre än hyaluronsyra-kungarna på By Terry! Hyaluronic Glow Setting Mist är en fixerande settingspray som inte bara ger din makeup upp till 16 timmars hållbarhet (!) utan även ger en ljuvlig glow. Hemligheten? Oj, nu begär du mycket! Nä, vi skojar bara! Hemligheten är såklart By Terrys exklusiva teknologi med hela ÅTTA olika hyaluronsyror med olika molekylvikt (för att tränga in i olika hudlager), ett unikt skyddskomplex av Camellia Japonica-blomma (rik på antioxidanter), ceramider och probiotika. Tillsammans ger denna mjuka mist inte bara otroligt bra hållbarhet utan också massvis av hudvårdande egenskaper, vilket gör att du kan använda misten lite när du vill. Du kan använda den efter rengöring innan din vanliga hudvård, innan makeup som primer, efter makeup för att ”sätta” din bas och lite när som helst under dagen för att boosta huden med extra fukt. Vi säger bara: WOW! Och sprayen är så otroligt fin-mistig att den är helt ljuvlig att applicera, just saying.
 


 

Blending Sponge, Make Up Store

 

Makeupproffsen på Make Up Store släpper ny Blendig Sponge och vi på redaktionen ger den full pott! Den är mjuk, len och gör precis det den ska genom att busenkelt jämna ut din bas och ger den en naturlig och sömlös finish. Fukta svampen för en glowy look eller använd den torr för mer täckning. Och alltså, färgen kanske inte är den mest färgglada men fasen vad praktisk den är. Är du som vi och stör dig på att din rosa, röda eller svarta makeupsvamp blir ful direkt av foundationfläckar kommer du älska den här. Inte bara ger den clean girl-vibes men foundationfläckarna blir också betydligt mindre synliga! Win-win!
 


 

Forma Torr Brown Dry Shampoo, Björk

 

Har du mörkt eller brunt hår och har svårt att hitta ett riktigt bra torrschampo som inte lämnar vitgrå rester i ditt hår? När du testat Björk kommer du aldrig sukta efter ett annat träd igen! Förlåt, vi menar varumärke. Denna senaste nyhet från Björk är ett torrschampo med bruna pigment som inte bara gör ditt hår rent och fräscht på nolltid, den gör det utan att lämna den där vita irriterande hinnan på ditt hår. Den har en ytterst lätt volymgivande effekt och textureffekt, men texturen är ytterst fin anser vi och stör inte det minsta. Den doftar dessutom lite som godis, vilket alltid är en bonus! Bra att veta är att den har lite av en blöt känsla, så låt den gärna torka i någon minut innan du drar fingrarna genom håret och sprider ut produkten.
 


 

Re-Fresh Fatigue-Fighter Eye Care, MyClarins Clarins

 

Nästa kämpe att tackla mörka ringar och svullna ögonpåsar är en ögongel från Clarins! Mer specifikt deras ungdomsserie MyClarins, som är ett gäng hudvårdsprodukter specifikt framtagna för dig mellan 18 och 29 år. De är alltså anpassade för ungdomlig hud och de specifika hudproblem som man i den åldern ofta kan stöta på. Re-Fresh Fatigue-Fighter Eye Care är en otroligt lätt och fräsch ögongel som direkt vid applicering börjar reducera trötthetstecken som svullnad och mörka ringar. Gelen innehåller ett särskilt växtextrakt med koffein och flera återfuktande och mjukgörande ingredienser som gör denna ögongel riktigt smarrig. Den smälter också in på nolltid och passar sig därför superbra att använda på morgonen, särskilt om du vill sminka dig direkt efteråt. Den går dock att använda både morgon och kväll, såklart!
 


 

Essential BFF Set, By Lyko

 

By Lyko släpper nya borstar! Halleluja och herre min Je vad bra de är! Essential BFF Set är ett set med fem borstar, men By Lyko har såklart släppt fler borstar än så och om du är ute efter en särskilt typ av borste – spana gärna in hela sortimentet! I vilket fall innehåller Essential BFF Set fem sjukt bra borstar: Tapered Powder Brush, All Over Bronzer Brush, Buffer Foundation Brush, Buffer Concealer Brush och Small Blending Eyeshadow Brush. Med andra ord innehåller setet typ alla borstar du behöver för att lägga en riktigt snajdig basmakeup! Och om vi får säga det själva så är det heeeeeelt otroligt mjuka, känns som en smekning att använda i ansiktet, och borstarna har också den perfekta tätheten. Redaktionen kan erkänna att de genast ersatte flera dyrare makeup-borstar som inte längre höll måttet mot dessa… Så sjunger dina makeupborstar på sita versen, ta detta som ett tecken från ovan (eller från Lyko) och klicka hem ett nytt BBF set!
 
 


 

30 nov, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024