Mattifierande foundation, perfekt varje dag-palett & gudomlig parfym

Dyk ned i det senaste av det senaste i form av våra weekly wantsies! Vad sägs som en ny parfym från doftkungen Jean Paul Gaultier, eller en ögonkräm från Dr. Jart?

09 nov, 2023
4 gillar

I artikelserien Weekly Wantsies bjuder vi på den perfekta blandningen av smaskiga nyheter varje vecka – och nu gör vi det igen. Ja, vi pratar allt från smink, parfym och hudvård till sköna beautyprylar!

 

 

Veckans nyheter

 

Divine, Jean Paul Gaultier

 

Här kommer nästa gourmanddoft att älska – denna gång med akvatiska inslag! Divine av Jean Paul Gaultier lever verkligen upp till sitt namn, och med det menar vi att doften definitivt är GUDOMLIG! Den har liksom lite av allt, men i stället för att vara rörig eller ”för mycket” är den nästan perfekt balanserad. Jean Paul Gaultier, tell us your secret! Doften öppnar med saftiga röda bär, bergamott och akvatiska calypsone (som doftar typ vattenmelon). I hjärtat finner du vita blommor i form av lilja och jasmin, samt ylang-ylang som bärs upp av en bas bestående av mysk, patchouli och söt maräng. Fun fact: Visste du att det är självaste Zara Larsson som är med och frontar denna parfym? Kan någon rocka en guldig, spetsig BH-topp så är det Zara! Och du så klart, när du bär doften!
 


 

Ceramidin Eye Cream, Dr.Jart+

 

Räddningen för mörka ringar och skadad hudbarriär i ansiktet är här! Ja, du hörde rätt, denna ögonkräm från koreanska Dr. Jart har dubbla fokusegenskaper då den stärker den tunna hudbarriären under ögat OCH minskar mörka ringar och svullnader. Win-win! Ögonkrämen innehåller ett häftigt, patenterat komplex med fem olika typer av ceramider – den stjärningrediens som hjälper huden bibehålla fukt och stärker hudbarriären. Krämen innehåller också antioxidanter som ger näring och ljusar upp. Pluspoäng för att krämen kommer i en hygienisk pump dessutom! Woop, woop! Det gillar vi.
 


 

Mini Holidaze Brush & Sponge Set, Real Techniques

 

Här kommer ett perfekt julklappstips för den som precis börjat labba med makeup och behöver ett kit med det väsentliga – eller dig som haft dina sminkborstar liiite väl länge. Kompis, det är dags att byta ut! Kitet innehåller tre borstar med lite kortare handtag som gör dem perfekta att packa ned i necessären vid resa, och en limited edition-makeupsvamp i normal storlek. Är detta första julklappen du köper i år kanske?
 


 

Always On Skin Balancing Foundation, Smashbox

 

Sådan drömmigt fin finish! Har du oljig hy och letar efter en foundation som hjälper dig mota bort glans och håller sig matt hela dagen? Grattis! Denna foundation från Smashbox gör det som väldigt få andra matta foundations lyckas göra. Den är inte en sådan där heltäckande, ultramatt mardröm som gör en alldeles kakig, utan ser sjukt naturlig ut på huden. Perfekt för både fet hy och blandhy – eller dig som bara diggar matta resultat! Den appliceras lättast och snyggast på rejält återfuktad hud. Ett tips är att vara lite snabb på handen då den torkar snabbt och sedan sitter som berget! Tänk också på att den är ganska dryg (tjoho, då räcker den länge!), så börja med en mindre mängd och ta mera om du behöver. Sätt looken med litepuder och setting spray och foundationen komma hålla exakt allt den lovar: hållbarhet som håller hela dagen, återfuktad hud och en matt och naturlig finish!
 


 

Eyeshadow Palette Perfec Glam, ALL I AM BEAUTY

 

Sist ut har vi en perfekt vardags- och fest-palett från svenska All I Am. Och kolla på den! Åh, sådan härlig lite julig förpackning. Nyanserna gör det enkelt för även den tröttaste morgonmänniskan att lyckas med något läckert på grå höstmorgon. Så säsongsenliga färger! Ta med paletten i väskan och addera lite skimmer till kvällen för en glammig kvällslook. I paletten finner du både kalla och varma nyanser, som nästan smälter ut över ditt ögonlock – ja, så enkelt går de att blenda! Unna dig själv eller ge bort i julklapp till någon du håller riktigt, riktigt kär. Detta presenttips kan du inte slösa på vem som helst, you know.
 

 

09 nov, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024