Megastora Tiktok-termosar, Anastasiakärlek och glazed donut lips

Veckans Weekly Wantsies bjuder på tre måste ha-produkter från bland annat Anastasia Beverly Hills och LH Cosmetics. Följ med när våra redaktörer testar!

23 jan, 2024
4 gillar

Har du hört talas om det visa ordspråket: ”Man kan aldrig ha för många Anastasiapaletter”? Vi tror det var Platon, Aristoteles eller någon av de grabbarna som sa det – eller någon av oss på Lykos skönhetsredaktion, kanske. Oavsett vem som kläckte denna visdom är det väldigt sant! Denna vecka kikar vi närmare på flera hajpade lanseringar, till exempel:

 

  • Underbart efterlängtade Fall Romance Eyeshadow från Anastasia Beverly Hills.
  • Tiktoktrendiga vattenflaskan som extraknäcker även som termos Sip Tumbler från Sip.
  • Rosa läppglanset Glazed från LH Cosmetics – med blått glitter i!

 

Veckans nyheter


Fall Romance Eyeshadow, Anastasia Beverly Hills

 

När vi fäller upp locket till nya Fall Romance från Anastasia dras våra ögon DIREKT till den lila nyansen Divine. Snälla. Rara. Vad snygg! Sedan kastar sig våra blickar till underbara Moonlight, sedan Fireside, sedan Midnight och så vidare. Blandningen i denna ögonskuggepalett är magisk med allt från matta skuggor till glittriga och de med satinfinish. Närmast till hands är att göra antingen lila eller gröna looker – men när vi började fingra på de gröna nyanserna fick vi höra från vår redaktionschef att ”om ni inte gör en sminkning med den lila nyansen så tar jag tillbaka paletten”. Well… say no more! Denna vill vi aldrig leva utan igen.


Sip Tumblers, Sip

 

Minns du när de regnbågsfärgade så kallade emotional support water bottles hajpades på Titkok? Nu tas trenden med snygga vattenflaskor till nästa nivå. På modet för våren: sip tumblers eller med andra ord termosmuggar i MEGASTORLEK. Fyll din sip tumbler på morgonen, ställ på skrivbordet och du kommer inte behöva gå och hämta mer vatten förrän nästa dag. Dessutom håller termosmuggen ditt vatten kallt medan timmarna går – ja, eller varmt även om vi faktiskt inte rekommenderar att dricka den mängden kaffe. Välj grönt te, kanske! Dessa sip tumblers har också sugrör som gör de enkla att dricka ur utan att du behöva axelpressa upp den enorma muggen ovanför huvudet för att få sista slatten. Givetvis är de snygga också! Perfekt för alla corporate girlies där ute!

 

Glazed, LH Cosmetics

 

Om du är ute efter nytt, snyggt läppglans att ha i vår så SÖK OCH DU SKALL FINNA bland veckans Weekly Wantsies! Läppglanset Glazed i nyansen Sugar knockar enkelt ned hunden från förstaplatsen som människans bästa vän. Detta är ett ljusrosa gloss med BLÅTT glitter i. Ja, blått! Resultatet blir som en kall, rosa nyans som vi föreställer oss passar precis alla. Dessutom sitter glosset jättebra för att vara ett läppglans, appliceras enkelt och känns riktigt mysigt på. Inte för klibbigt, inte för kladdigt, utan bara gosigt och återfuktande. Glitterkorna känns inte på läpparna, pluspoäng! Och se där – i innehållsförteckningen hittar vi också riktigt mummiga ingredienser så som avokadoolja och volymgivande peptider. Mmmm… Tackar tackar!

23 jan, 2024
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024