Ny aktiv hudvård, färgglada påskpussar & LED-lackssystem från Depend!

Nyhetsveckan kantas av prisvärda Nacomi, doft från J Lo, stora Rituals-påskägg, flexibel hårvård från R+co och Depends hållbara LED-lack!

23 mar, 2022
5 gillar

Weekly Wantsies är artikelserien där vi väljer ut det nyaste, hetaste och mest spännande från den gottehög av skönhet som vi kallar Lyko.com!

 

Denna vecka säger vi HEJ OCH VÄLKOMMEN till:

 

 

Depend Gel iQ Start Kit


Äntligen tillbaka! Depend släpper en favorit i repris i form av ett helt nytt LED-lackssystem! Vi har väntat med spänning sedan 2014 när Depend GelLack tyvärr försvann från den svenska marknaden. Men NU är Depend Gel iQ tillbaka! Vi är SÅÅ glada. För finns det något smidigare än att kunna fixa sina naglar professionellt HEMMA varannan vecka? Ja, för med Depend GelIQ sitter lacket i hela TVÅ veckor och du tar av det väldigt smidigt med den specialkomponerade oljan som magiskt får lacket att släppa. I startkitet får du med allt du behöver vilket endast är en rengöring du preppar naglen med, baslacket, LED-lampan och ett topplack. Inga färger ingår men det har redan nu släppts en massa härliga kollektioner med nyanser i typ alla världens färger! Vår favorit: kollektionen Sweet & Sour. Stor tumme upp! Det går SÅ snabbt att lacka och det är SÅ enkelt. Detta är ett mycket användarvänligt och förlåtande system. Skulle du tillexempel få en rand i nagellacket när du målar så försvinner det i det speciella LED-ljuset. För varje varv du lackar härdar du lacket 30 sekunder i lampan. Det TORKAR inte, det HÄRDAR. Vilket gör att det går SÅ snabbt! När lackningen är klar så håller det minst i två veckor, lacket klarar stötar och skyddar även nageln så länge som det sitter bra. Vi är redan SÅ kära i denna nyhet!

 

Jennifer Lopez JLo One EdP

Nu när 90-talet trendar mer än någonsin förr (möjligen med undantag för SJÄLVA 90-talet) är det väl helt i sin ordning att skådespelerskan, artisten, dansaren, modeikonen och entreprenören Jennifer Lopez, aka ”Jenny from the block”, släpper ytterligare en parfym! Sedan första doften, Glow by J Lo, som lanserades 2002 har det följt hela 32 dofter. Den senaste, ONE, lanserades 2021 och finns NU på Lyko! Flakongen ser ut som sexigt tillknycklat sidenlakan och doften består ju såklart av en massa härliga noter. Det som slår våra näsor DIREKT är att ONE inte är en vanlig massproducerad kändisdoft utan att den är otroligt unisex! Här bjuds näsan på en doft av trä, läder och rosa peppar. Den är otroligt spännande och utvecklas åt alla möjliga håll under dagen. One blir ALDRIG tråkig! Sägs påminna mycket om Santal 33 Le Labo. Det är en varm doft som blir intim på huden då det träiga lädret förvandlas till mjuk kashmir men behåller sitt kryddiga avtryck. Detta är en doft för dig som är trött på söta blomdofter och inte vill ha något luftigt eller citrusigt heller. Denna är för dig som är unik, speciell, harmonisk och som verkligen vill visa vem du är.  


R+Co Hyperlink

“A good wax is hard to find”. Så lyder det gamla ordspråket. Eller är det man det ska vara? Jaja, men sanningen kvarstår. Det ÄR svårt att hitta en bra hårprodukt som skapar stadga, textur, fungerar för alla, inte tynger ner, doftar gott, och tar bort friss. Det kan ju inte finnas... JO! DET FINNS! Weekly Wantsies har just ramlat över den nylanserade R+Co Hyperlink! R+Co är ett kollektiv av trendsäkra toppstylister i New York som skapar hårvårdsprodukter med otrolig kvalité, känsla, prestation, ingredienser och framför allt COOLA NAMN på produkterna! Weekly Wantsies har sedan tidigare älskat Satin Drapes, On A Cloud och Death Valley Dry Shampoo (haha). Hyperlink är superlätt att fördela i håret. Det blir omedelbart en flexibel volym och stadga som du även enkelt kan förändra och vispa till under dagen om du skulle vilja. Känns inte nämnvärt i håret fast det gör sin grej. Och en fantastiskt grön och fräsch doft! MUMS!


Nacomi

Vad säger du, om vi säger: ”Nu lanserar vi en serie av aktiva hudvårdsprodukter till ett tillgängligt pris anpassade för en mängd varierande hudtyper och hudtillstånd?” Jag tror HURRA är ordet du letar efter! Nacomi (lägg det namnet på minnet) kommer in i våra liv med de mest intressanta och fantastiska sammansättningarna av ingredienser! Vi snackar hudvård på THE NEXT LEVEL – vilket även är Nacomis slogan. Här hittar vi klassiska, episka, hudvårdande ingredienser som glowig C-vitamin, stärkande ceramider, superstarka peptider, bakuchiol på 2 procent (wow) och azeloglycinkoncentration som är lugnande och stärkande för rosacea, akne och seborroisk hud. Nacomi är SÅÅÅ spännande och HELT NYTT! Skapades 2021 som ett resultat av pandemin och två polska familjer som ville kunna erbjuda hudvårdsprodukter med salongs- och spakvalitet för hemmabruk. Tackar tackar!

 

Rituals Easter Giftset

Hallå! Visste du att det faktiskt snart är påsk? Gu, vart tar tiden vägen? Skönhetsredaktionen känner sig överväldigade men glada. Precis som vi också gör när vi ser de helt OTROLIGA skönhetsäggen som Rituals kommer med till lagom till ledigheten. Äggen kommer i två olika utföranden. Det superläckra rosa ägget som är en Rituals of Sakura-historia, laddad med mysigheter. Innehåller det episka duschskummet, en härlig handkrämstub, ett mysigt läppbalsam OCH en Rêve de Hanami-parfym i resestorlek! Har vi hört om en bättre påskpresent någonsin? Jo, det kanske skulle vara DET GULA ÄGGET då! Gult hör ju påsken till och här är ägget som keeps on giving! Laddat med The Ritual of Mehr duschskum, The Ritual of Mehr handbalm, Fortune Repair läppbalsam OCH 15 milliliter av parfymen L’Éclat! Nej men alltså, finare påskpussar får man leta efter. LÄNGE.

 

 

23 mar, 2022
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024