Ny Daisydoft, fermenterad essence & cool våraccessoar för håret

Träd in i skönhetsnyheternas magiska värld i form av Weekly Wantsies! Här plockar vi isär och analyserar fem av veckans hetaste nyheter.

02 maj, 2023
4 gillar

Any given day: vad passar bättre än att uppdatera din skönhetsrutin med några härliga produktnyheter? I Weekly Wantsies listar vi fem lanseringar som garanterat kommer att se snygga ut hemma hos dig!


Denna vecka spanar vi in:

7 Days Collagen Neck & Décolleté Firming and Lifting Concentrate som ger huden på halsen och dekolletaget mer spänst.

 

Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence med fermenterade ingredienser som ger din hud fukt och härligheter.

Butter London Jumbo So Buff Hand & Foot COMBO som boostar sommarhuden!

 

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Paradise Spring Eau de Toilette vår- och sommarvibes på flaska.

Ceremonia Frida Headband, en trendig håraccessoar med en touch av vintage och glamour.

 


Veckans nyheter

  

Collagen Neck and Décolleté Firming and Lifting Concentrate, 7days Beauty 

 

Tycker du att anti age-hudvård är den bästa hudvården? Då kommer du tycka det är spännande att testa 7Days Collagen Neck and Décolleté Firming and Lifting Concentrate! Detta är en extremt kraftfull produkt som innehåller höga halter av kollagen som ju sägs vara en nyckelingrediens för en mjuk och spänstig hud. Dessutom sägs produkten hjälpa att minska rynkor och ge en jämnare hudton tack vare den INBYGGDA massagerullen! Massagerullen ger nämligen massage som i sig stimulerar och boostar cirkulation i huden, för att krämen ska nå djupare. Toppen faktiskt! OCH SKÖNT! Serumet är lätt att applicera och ger en lyxig känsla på huden, samtidigt som den har en mjuk och smidig finish. Superkul kräm från sydkoreanska 7days Beauty!

Jumbo Extra Whip Hand & Foot Treatment with Shea Butter och Jumbo So Buff Hand & Foot Polish with Glycolic, Butter London

Kan dessa produkter haft bättre tajming? Tror inte det! Dags att unna dina fötter och händer lite extra kärlek! Butter London Jumbo So Buff Hand & Foot Polish with Glycolic är precis vad du behöver för att ge dina händer och fötter en mjuk och silkeslen känsla. Denna snabbverkande hand- och fotskrubb har en DUBBEL effekt av både kemisk och mekanisk exfoliering! Hela sju procent glykolsyra bidrar med en kemisk exfoliering, medans aprikosfröpulver tillsammans med solros och extrakt från grönt te mekaniskt exfolierar döda hudceller och djuprengör – samtidigt som den återfuktar och mjukar upp huden! Avsluta med Butter London Jumbo Extra Whip Hand & Foot Treatment with Shea Butter för en ultimat upplevelse. Den lyxiga krämen är rik på sheasmör som ger näring och mjukhet till torra händer och fötter, samtidigt som den absorberas snabbt och lämnar en behaglig doft på huden. Treat thy self!



 

Real Ferment Micro Essence, Neogen

 

Här har vi en nyhet som är något så spännande som en essence! En essence är en vattenbaserad hudvårdsprodukt som vanligtvis används efter rengöring och innan återfuktning för att förbereda huden och ge den näring (lite som ett serum fast inte riktigt). Bland essencer är dock Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence lite extra unik! Den innehåller över 93 procent fermenterade ingredienser som hjälper till att stärka och återfukta huden, samtidigt som den förbättrar hudens elasticitet och lyster. Fermentering är en naturlig process där enzymer bryter ner ingredienser i mindre molekyler. Detta gör att de lättare både kan absorberas och tränga djupare ner i huden. Den mjölkaktiga konsistensen i denna stjärnprodukt har ett högt innehåll av hyaluronsyra, niacinamid, probiotika och antioxidanter. På huden känns den lätt och återfuktande utan att bli tung eller kladdig. Produkten är även fri från parabener, sulfater och alkohol vilket gör den skonsam för känslig hud!

 

Daisy Eau So Fresh Paradise Spring Eau de Toilette, Marc Jacobs

 

Ingen sommar utan Daisy! Denna urhärliga lansering är som vår- och sommarkänsla infångad i en flaska! Varje säsong lanserar Marc Jacobs en limited edition-version av den klassiska Daisy-parfymen – en av de mest populära doftlinjerna i världen! Limited edition-versionerna har en tendens att sälja slut på en gång, så det är alltid bäst att vara snabb på klickfingret. Ja, även denna gång, förutser redaktionen! Paradise Eau So Fresh Eau de Toilette är verkligen en doft som sveper dig bort från vardagen och ta dig till en tropisk paradisö där du är friiiii! Parfymen doftar glatt och sprudlande av blommor, lavendel och mjukt, örtigt trä. Doftnoterna är rosépeppar, lavendel och spännande ”mitti attar”. Mitti attar betyder lera eller jord på hindi, och är en rökig, träig och jordig doft som ger en känsla av förankring. Sammantaget gör det den nya Daisy-doften till en fräsch, somrig och lycklig damparfym med en touch av sensualitet, intensitet och elegans. Flaskans lekfulla, roliga och blommiga design gör den dessutom till en prydnad på vilket badrumshylla som helst. Med Daisy Eau So Fresh Paradise Spring kan du ta med dig en liten bit av paradiset, vart du än går!

 

Frida Headband Black - Ceremonia

 

Ceremonia är ju ett helt nylanserat märke på Lyko (läs mer HÄR) och förutom den underbara hårvården bjuder de även på Ceremonia Frida Headband – en supersnygg och trendig accessoar som är inspirerad av den legendariska konstnären Frida Kahlo och hennes unika och ikoniska stil! Dessutom är sådana här stora, feta och så kallat ”amerikanska hårband” en av årets stora trender. Snacka om snygg investering till din accessoargarderob! Multifunktion finns det också!

1. Supersnygg statement piece med trendig touch som lyfter alla outfits!
2. Perfekt för att hålla håret på plats under en aktiv dag.
3. Supersmidig medan du ska ta bort sminket.
4. Tillför en touch av vintage och glamour till din frisyr, och en flirt med Frida Kahlos elegans och mystik.

02 maj, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024