Ny doft av frihet, skimrande AHA-mask & en touch färg på det

Veckans lanseringar har landat! Yves Saint Laurent och Ole Henriksen släpper nytt – och så har vi ÄNTLIGEN fått in ett efterlängtat märke. Kan du gissa vilket?

05 okt, 2023
3 gillar

Weekly Wantsies är artikelserien för dig som vill hålla dig uppdaterad om det allra senaste och kanske framför allt HETASTE som lanserats på Lyko. Denna vecka vill vi varmt välkomna (trumvirvel) dessa fem darlings till Lyko:

 

 

Veckans nyheter

 

Libre L’Absolu Platine Edp, Yves Saint Laurent

 

“Vanliga” Libre lanserades 2019 och har sedan dess varit helt sanslöst hyllad! Nu släpper Yves Saint Laurent alltså en uppföljare till den älskade damparfymen. Libre L’Absolu Platine byter guld mot platinum och känslan av frihet sägs bli mer ”experimentell”. Den nya doften sägs vara modigare än originalet – en mix av hetta och frostig köld som drar mer mot unisex än traditionellt feminin! Här hittar du bergamott och mandarin i toppen, två sorters lavendel blandat med apelsinblomma i doftens hjärta och sist men inte minst en bas av bärnsten och vanilj. Låt oss sist men inte minst nämna flakongen i rummet! Vissa på redaktionen tycker den känns aningen prålig, medan andra ger den 10 av 10 snygghetspoäng. Lyxig!

 

Dewtopia 25% Acid Flash Facial, Ole Henriksen

 

En riktigt hyllad nattkräm sadlar nu om och blir nattmask! Men du kan vara lugn, nattkrämen finns också kvar i Oles sortiment såklart. Dewtopia är på riktigt sprängfull av både AHA- och PHA. Mums! Tillsammans verkar de två syrorna för att ge dig en synligt klarare hy, full av lyster på bara fem minuter. Om du redan älskar nattkrämen (ja, som vi!) kommer du falla pladask också för nattmasksversionen. Det finns inget som vi inte älskar med den peelande effekten som helt magiskt bara får ojämnheter och döda hudceller att försvinna! Det vi dock älskar kanske allra mest är looken. Ja, för denna nattmask SKIMRAR nämligen medan du har den på dig. Förbered dig på att inte kunna lämna din plats framför spegeln medan den verkar. Plötsligt lyser ditt fejs av lilaguldigt glitter!

 

Dose of Colors

 

Om det finns något vi älskar mer än nya favoritprodukter är det när helt nya brands trillar in hos oss! Ja, Dose of Colors är givetvis inte nytt i universum, men det har i alla fall aldrig tidigare gått att köpa hos oss. Woho! När Lykos skönhetsredaktörer lägger vantarna på märket faller de allra hårdast för Hint of Tint Lip Oil som visserligen på pappret är en olja men på läpparna beter sig som ett gloss. En av våra redaktörer testade den en gång och har sedan dess inte haft någon annan läpprodukt på sig (nej, vi överdriver inte).



Förutom läppoljorna har Dose of Colors också två ögonskuggepaletter som vi aldrig mer vill leva utan. Nine Years Later och Nine Years Ago kommer passa HELT perfekt på dina ögonlock i höst!

 

Rio Deo 68 Aluminium-Free Deodorant, Sol de Janeiro

 

Alla som rakar armhålorna har säkert varit med om att de plötsligt känns irriterade – de kan till och med börja svida eller bli röda. Det beror på att huden tål mycket men inte allt! Tillsammans med rakning kan dåliga deo-val förvärra fenomenet. Lösningen? En snäll deodorant med mjukgörande egenskaper. In träder Sol de Janeiro och deras nya lansering! Rio Deo 68 Aluminium-Free Deodorant är ett deo-stift med suuuperkrämig konsistens. De nya deodoranterna doftar helt magiskt gott, well duh, som alla Sol de Janeiros produkter. Dessutom är de veganska, fria från aluminium OCH bakpulver. Bak-vadå? Ja, bakpulver. Det är faktiskt en vanligare ingrediens än vad man tror i just deodoranter! The more you know, eller hur? Sist men inte minst finns Sol de Janeiros snygga deos som re-fills, det vill säga att du inte behöver stå för hela kostnaden IGEN när du köper ny. Du köper bara ny insats. Särskilt spännande är deon i DENNA VARIANT med en doft av salt och karamell!

 

Smooth, Waterclouds

 

Om du varje kväll när du ligger i din säng sluter ögonen och ber till skönhetshimmelen om en produkt som FAKTISKT löser ditt frissiga hår, då har dina böner just besannats. Waterclouds är märket som hittills aldrig underraskat (det är säkert ett ord någonstans i alla fall, universum är oändligt). Vi älskar allt från märket! Nya serien Smooth använder sig av bland annat extrakt från olivplantor för att motverka frissighet – och det funkar. Dessutom doftar serien väldigt gott och är snygg nog att kunna få stå på piedestal i ditt badrum. Serien innehåller schampo, balsam, inpackning och två sorters leave in som ger bäst effekt om de används tillsammans! Proffstips: du behöver inte så mycket av vare sig balsam eller inpackning för att sprida ut produkten i längderna. Det får dem att räcka länge!

05 okt, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024