Ny Dolce & Gabbana-doft, läskigt bra lösfrallor och superhårboost

Kom och ta en titt på senaste nytt i skönhetsvärlden. Här finns bland annat en lyxig kroppsolja från Sol de Janeiro och ett spännande tillskott till By Lykos makeupfamilj!

02 nov, 2023
3 gillar

Wohoo! Det är that time of the week igen – dags för nyhetsspaning! Vad är det som skapar de mest påtagliga köpbegären denna vecka? Vad är det som får oss att lätta på plånkan NU? Vässa klickfingret för nu kör vi!

 

Veckans snackisar 



Naked Lashes DIY Eyelash Extensions – Ardell

Lyssna: Detta är alltså lösögonfransar, singlar, som ska sitta i upp till TVÅ veckor! Och du sätter fast dem själv, hemma! Ardell har kläckt ur sig ett professionellt franslim som är så bra att det ska hålla dina fransar på plats i 14 dagar. I kitet ingår dessutom allt – fransar i olika längder, lim, borttagare, en bra beskrivning och till och med en pincett! Känner du dig som en total nybörjare när det kommer till lösögonfransar? Inga problem. Ardell Naked Trios smälter sömlöst samman med dina naturliga fransar och är utformade för enkel applicering. Fool proof! Snart är du PROFFS. Det är lätt att skräddarsy precis vilken look du vill ha med en blandning av korta, medellånga och långa längder. Det är bara att öppna, ta fram pincetten, hälla upp lite lim, doppa and go to lash-town! Detta är en MÅSTE PROVA GREJ.

@ardellbeautyofficial We love a lash map to follow 😍 @coconutcathy #ARDELLbeauty #nakedlashes ♬ original sound - ArdellBeauty

R-Two - Schwarzkopf Professional BC Bonacure


Det finns hundra nya bonding-produkter för håret på marknaden, men vilka är BRA? Vi vet i alla fall att detta nya, smarta stjärnskott från Schwarzkopf Professional BC Bonacure faktiskt FUNGERAR. Denna magiska bryggd kallas i folkmun för ”R-Two” och den hemliga ingrediensen är double bonding technology. Vad gör den då? Jo, reparerar och återställer BÅDE väte- och jonbindningar inuti ditt hår – alltså de som går sönder när du värmer, kammar, tvättar och bleker håret så att det ser torrt och tråkigt ut. När vi tillför nya bindningar blir håret starkt, glansigt och håller fukten bättre! Du bara kombinerar de två produkter du tycker passar ditt hår bäst, antingen schampot och inpackningen eller

schampot och leave-in krämen och voilà! Vill du gå ALL IN så tar du alla tre! Vi vill dock varna för att du sedan konstant kommer få frågor som ”HUR HAR DU FÅTT SÅ VACKERT HÅR?!” Börja förbered ditt svar redan nu.

Före Schwarzkopf Professional R+Two
Efter Schwarzkopf Professional R+Two

Devotion - Dolce & Gabbana


Tillåt oss ett WOW i versaler! Den nya doften från Dolce & Gabbana lämnar ingen näsa besviken. Inte ens den som ”i vanliga fall” inte gillar vaniljdofter! Ja, för här har D&G nämligen hakat på den pågående vaniljtrenden – men tagit den till nästa nivå. Dolce & Gabbana Devotion kombinerar vanilj med kanderad citrus och apelsinblomma! Resultatet är ljust, blommigt, orientaliskt, varmt och sprudlande. Faktum är att den spännande blandningen gör att även den mest inbitne vaniljhatare kan våga ta sig en sniff! Vi menar allvar! Detta ÄR en vaniljparfym, men med mer karaktär än sina konkurrenter inom vaniljdoftsfamiljen. Parfymen kommer hålla dig fascinerad oerhört länge. Den är spännande! Och flakongen sen då! Ah, supergullig, prålig och very Dolce. Du ställer den gärna längst fram på en städad badrumshylla. Verkligen värd ett klick!



Bum Bum Body Firmeza Oil - Sol de Janeiro 

Storsnackisen Sol de Janeiro is making some noice! Det som började 2015 som en lite rolig ”Bum Bum-cream” har utvecklats till ett storskaligt, megaomtyckt och superviralt skönhetsmärke! Från den mest kända serien Bum Bum, kommer nu en lyxig, torr kroppsolja som är IDEAL för mycket torr hud – och kan lätt, helt själv, sparkla upp till och med en tisdag i november! Sol de Janeiro Bum Bum Body Firmeza Oil har en underbar doft, döpt till Cheirosa 62. Noterna är, och ta in detta: pistaschmandel, vanilj, saltad karamell och Muira puama, en tränot från Amazonas som sägs ha afrodisiakiska egenskaper. WOW! Men, förutom att försvinna in i huden megansabbt utan att bli fet och återfukta som en hel morgondusch så innehåller oljan en unik blandning av extremt högkvalitativa ingredienser såsom: guarana koffein-komplex, mikroalger och brasiliansk olivolja. Dessa superingredienser har bevisad avsvällande, återfuktande och utjämnande effekt på huden. Du kan använda oljan på fuktig hud direkt efter duschen eller som en väldoftande nattinpackning. Dessutom har den en halkfri förpackning som är unik! Hur har de ens uppfunnit den?



Wing Woman Liquid Eyeliner – By Lyko

Monica Zetterlund, Amy Winehouse, Freddie Mercury, Adele… gemensam nämnare = grym eyeliner! Nästa tillskott till By Lykos makeupfamilj är en blivande ikon som ovan nämnda: Wing Woman Liquid Eyeliner. Asså, vilket NAMN! Letar du efter en prisvärd eyeliner som håller måttet hela dagen är nya Wing Woman din go to. Detta är en vattentät eyeliner som står pall i hela 12 timmar! Med sin smala och precisa spets behärskar du enkelt konsten att skapa skarpa linjer som får dina ögon att sticka ut från gryning till skymning! Ja, inte sticka ut-sticka ut som Gollums då alltså, utan ögon som ”poppar!”. Som syns! Gör din vinge till din signatur med Wing Woman Liquid Eyeliner.

02 nov, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024