Ny Dolce-doft, basmakeup från Beautyblender och Gen Z-smink

Det är hett ute, men dessa nyheter är ÄNNU hetare! Spana in veckans Weekly Wantsies.

29 jun, 2022
3 gillar

Sommaren har inte riktigt nått sin peak än, men semesterviben är här och du lutar dig tillbaka i solstolen – redo att shoppa lite skönhet! Kanske kan man då få fresta med några härliga nyheter? Denna vecka grottar vi ned oss i dessa stjärnprodukter:

 

  1. Lily Eau De Toilette, Dolce & Gabbana – en feminin doft av bland annat rosa lilja och passionsfrukt!

  2. Länge efterlängtade concealers och foundations från Beautyblender.

  3. Nytt, modernt märke på Lyko: Superfluid!

 

Veckans härligaste nyheter

En på samma gång blommig och väldigt fruktig doft med passionsfrukt och lilja!

Lily Eau De Toilette, Dolce & Gabbana

 

Parfymen Lily är det senaste tillskottet av Dolce-dofter, och vi ÄLSKAR den redan. Enkelt förklarat kan sägas att den är som en fräsch blandning av blommig lilja och exotisk passionsfrukt. Den lite mer komplexa beskrivningen är: toppnoter av passionsfrukt, bergamott och citron, ett hjärta av rosa lilja och ros, samt en bas av mysk, sandelträ och vanilj. Sammantaget är det en extremt välkomponerad doft som känns mycket feminin utan att bli för flickig, fräsch utan att all citrus tar över. Här blandas sött och syrligt på ett sätt som är inget mindre än BEROENDEFRAMKALLANDE. Passar perfekt både som kvälls- och dagsparfym! Kommer göra sig utmärkt i sommarvärmen där du vill ha något helt utan risk för att bli för tungt.

 

Kyss dina mörka ringar under ögonen adjö!

Concealers och foundations från Beautyblender

 

Kanske har du som vi använt Beautyblenders makeupsvampar? Nu hittar du deras basmakeup hos oss! Airbrush Liquid Whip Concealer är en flytande concealer som kommer med applikator i korken. Har du mörka ringar under ögonen kan du kyssa dem adjö. De försvinner i ett nafs. Det som får Lykos skönhetsredaktion att gå helt bananas är dock de mååånga nyanser som concealern kommer i – så många att vi inte pallar räkna dem… vilket för oss in på nyhet nummer två: Beautyblenders foundation Bounce Liquid Whip Longwear Foundation som OCKSÅ finns i typ en miljard färger! Här är det enkelt att hitta en nyans som passar just dig. Det som får denna pärla till basprodukt att sticka ut lite extra är hur snyggt foundationen sitter till och med efter en lång dag i sommarvärme. Mycket skickligt! Den innehåller även hyaluronsyra som gör den till rena rama fröjden för huden. Mumma!

Framsidan av produkten är formad så att du kan lägga din beauty blender där medan du inte använder den. 
Du får ut produkten genom att trycka ned knappen på dess ovansida.

 

Direkt från Milano: Superfluid

Jättesnygg på kinderna. Möjligen ÄNNU snyggare på läpparna. Man måste älska multiprodukter!


Här kommer ett helt märke som faktiskt är nytt på Lyko! Superfluid är brandet som inte tror på ”osunda ideal”, utan vill uppmuntra till skönhet på ditt sätt. Ja, skönhet ska vara roligt – och vilket sammanträffande! Det tycker ju vi på Lyko också! Därför faller deras peppiga produkter i färgglada förpackningar oss helt i smaken. Vi har bland annat lagt vantarna på multiprodukten Combo Goals Lip ’n’ Cheek som är som kärleksbarnet från ett läppstift och ett rouge. Är du en notorisk läsare av Lyko Magazine vet du hur mycket vi ÄLSKAR prylar som går att använda till fler än ett ändamål. Denna kommer göra sig SÅ bra i necessären i sommar. Här behöver du inte packa separat rouge, borste och läppstift. Allt du behöver är denna lilla darling! Självklart har vi fler favoriter från varumärket, till exempel deras färgglada Outli(n)er Eyeliner som finns i bland annat gult, vitt och blått!

29 jun, 2022
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024