Ny ikonisk mascara, danskt fransserum & långsittande läppglans!

Har du hört att PÜR Cosmetics har skapat hudvård? Det har vi! Grotta ner dig i veckans mest spännande skönhetsnyheter!

13 okt, 2023
4 gillar

Det är höst och det är mycket att göra för alla. Tur för oss att även skönhetsföretagen jobbar HÅRT och det skjutsas ut nyhet efter nyhet efter nyhet som får oss att gapa, längta och sukta efter mer! Denna vecka kommer Weekly Wantsies inte att göra dig besviken!

 

Vi ska nämligen djupanalysera allt detta:



Serum for Lashes, You Look Good

Fransserum är ju superpopulärt och smidigt! Det ett sådant enkelt sätt att få stora, frodiga fransar som faktiskt är dina egna. Det danska företaget bakom den doftfria hårvårdsserien Clean Up lanserar nu sin egen variant, Serum for Lashes! Genom att använda Serum for Lashes så kommer du snabbt att förbättra dina fransars styrka och längd på ett hälsosamt sätt. Bland annat finns det hyaluronsyra, allantoin och vitamin B5 men också aktiva ingredienser som bimatoprost som speedar på tillväxten rejält! Det SÄGS faktiskt att serumet är exakt lika effektivt som de bästsäljande serumen på marknaden, men till ungefär halva priset (!). Applicera ett tunt lager Serum for Lashes en gång om dagen, direkt längs fransraden, vid fransrötterna. Du kan applicera serumet antingen på kvällen eller morgonen där faktiskt morgonen är att föredra om du har känsliga ögon! Penseln är otroligt liten och smal, serumet är genomskinligt och försvinner snabbt i huden. Serum for Lashes är dermatologiskt testad, kan användas av både linsbärare och av dig med fransförlängning. Resultatet kommer efter några veckor, men ju mer regelbundet du använder serumet desto längre och starkare blir fransarna!

 

2000 Calorie Pro Stylist, Max Factor


Visste du att Max Factor 2000 Calorie Mascara nyans Black var den sjunde mest sålda produkten på Lyko under 2022? Wow! Ja, nej det kanske var svårt att veta, men du har nog förstått att den är omåttligt populär! Så populär så att nu kommer det ett nytt syskon till 2000 Calorie-familjen som lovar att ta fransarna till NYA HÖJDER! Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist har en helt ny, böjd borste som fångar varje frans och täcker dem jämnt med produkt. Enligt utsago ska den ge varje frans ett volymgivande lyft på 25 grader. Vi har ingen vinkelhake till hands, men nog tusan blir det ett fint, jämt lyft över hela fransraden! Det som också är guld är ju att du enkelt kan välja viken intensitet du vill ha. Fransarna blir magiskt jämna, lyfta och fina efter ett lager, men ganska neutrala. Efter två lager ser de helt fantastiska ut, folk kommer tro att du har fuskat. Efter tre lager börjar det likna en sådan där perfekt Bratz-docka och efter fyra lager… vi vet inte, vi vågade inte kolla mer. Men! Här är en superbra, högkvalitativ, ny mascara som är extra bra för dig med raka, lockiga och glesa fransar och för dig med linser eller känsliga ögon OCH den sitter SUPERBRA!

 

MegaLast Lock n’ Shine, Wet n Wild

 

Att använda två komponenter när det kommer till makeup eller hudvård bådar alltid gott! Vi minns ju alla Lipfinity-läppstiften som satt en hel dag, tvåfas-makeupremover som är outstanding och den första tubmascaran som först var vit, sedan svart. Två är alltid bättre än en! Och nu kommer här Megalast Lock n' Shine Lip Color från Wet n wild! Hallå! Vilket namn! Håller megalänge och vi låser in glanset på läpparna! Detta är då ett läppglans med två sidor, en med pigment, alltså färg, och en med transparent glans. Härlig ingredienslista med E-vitamin, jojobaolja och antioxidantrik passionsfruktsfröolja för att återfukta och vårda läpparna. Hela åtta nyanser finns det att leka runt med!

 

This is a Dry Wax Finishing Spray, Davines

Äntligen har den italienska hårvårdsjätten fattat storheten med ett sprayvax! På ett sätt kan vi ju vara glada att det tog så lång tid – för vilket SUVERÄNT sprayvax det är! Det är så lätt och fint, så mjukt och diskret så det passar verkligen ALLA då du mycket enkelt kan styra exakt hur mycket eller hur lite effekt du vill ha. Ett sprayvax blir inte som ett hårt vax, det blir inte fettigt och kladdigt (om du inte går bananas såklart). Det blir som ett mjukt volymgivande texturspray som gör håret lätt att forma och styla. Passar både långa och korta hår. Och detta sprayvax från Davines ger en urhärlig flexibel textur och en sidenmatt finish!

 

Hudvård från PÜR Cosmetics

 

Vi är ju så vana att se PÜR Cosmetics (tidigare Pürminerals) som makeup. Svinbra smink som kombinerar rena mineraler med avancerade hudvårdande ingredienser i fantastiska färgkombinationer. Nu kommer en superlyxig hudvårdskollektion från samma märke! Här finns såklart samma genomtänkta formuleringar, samma högkvalitativa ingredienser och teknik för att nu ge vår HUD det absolut bästa! Hudvårdskollektionen fokuserar på hjälteingredienser som verkligen omfamnar skinimalism. Skinimalism handlar om att förenkla din hudvård och bygga upp en enkel och effektiv hudvårdsrutin med hjälteingredienser. Det betyder att dessa produkter är multitaskingprodukter som även råkar ha bra, naturliga ingredienser. Hudvården från PÜR Cosmetics har redan skapat rubriker (nåja nästan) i sociala medier och poddar! Till exempel har Self Soothing nourishing probiotic mask och Cloud Cream gel-to-water essence moisturizer blivit omnämnda av självaste Frida Farhman och Emma Unckel som pratade om dem i två avsnitt av sin podd Beauty & Bubblor. Och inte undra på! Cloud Cream har en supercool konsistens som ändrar form och känsla vid applicering och som återfuktar, lugnar och slätar ut. Och Probiotic Mask har förmågan att lugna den mest torra och stressade huden. Och detta är bara två av de totalt ELVA produkter som kommer från Pür Cosmetics! Vilka blir DINA nya favoriter?!

13 okt, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024