Ny ögonmask från Xlash & ny BUS i plural från St.Tropez!

Vad är hetast på Lyko just NU? Våra skönhetsredaktörer har lagt vantarna på nyheterna som väcker starka ha-begär!

29 apr, 2022
4 gillar

Är du skönhetsnörd precis som vi? Då håller du säkert med om att inget riiiktigt känns lika bra som att få ställa in lite nya grejer i badrumsskåpet. Om du känner igen dig är Weekly Wantsies artikelserien för dig. Här gottar vi oss i alla nya godingar som trillat in på Lyko. Denna vecka spanar vi in:

 

  • Nya, svalkande eye patches från Xlash!
  • Hemp Face Cream från Tonymoly, en ansiktskräm med olja från hampaplantan.
  • Fyra (!) nya brun utan sol från St.Tropez.

 

Veckans nyheter

 

Awakening Eye Gel Pads, Xlash

 

Du ska få ett scenario av oss: Du vaknar upp på morgonen, glider ned från sängen och kryper ut i badrummet. Där lyckas du resa dig upp för att stirra in i spegeln. Du slår på badrumslampan. WHAAA! Är det Blody Mary som stirrar tillbaka? Nej, det är bara du som ser så trött ut att du liknar en levande död. Låter det bekant? Då ska du testa Xlashs nya ögonmasker.

 

Awakening Eye Gel Pads består av 2 x 30 så kallade eye patches. Du använder dem enkelt genom att applicera en patch under vardera öga och låta dem sitta så i upp till 15 minuter. Förvarar du dem i kylen får du en ännu mer svalkande effekt! Ögonmaskerna innehåller både C-vitamin och koffein som tillsammans verkar för att pigga upp den känsliga huden kring ögat. De återfuktar även med hjälp av havtonsvatten, lugnar tack vare niacinamid och förbättrar elasticiteten med kollagen.

STOR burk! Här ryms många eye patches som dessutom är större än vad eye patches brukar vara.
I burken finns 2 x 30 stycken ögonmasker och en liten spatel för att fiska upp dem med.

 

Hemp Face Cream, Tonymoly

 

När man för första gången skruvar av korken på denna ansiktskräm är det svårt att inte förälska sig. Detta är en rakt igenom superhärlig dagkräm med starkt lugnande effekter. Den innehåller bland annat hampfröolja som är rik på fettsyror och vitaminer och jobbar för att balansera huden. Dessutom innehåller den ingrediensen skvalan som mjukgör och återfuktar din hy SAMT ceramider som stärker den långsiktigt. Som om inte det vore nog är den ”easy on the eye”. Krämen ser näst intill ätbar ut – som en lagom smält pistageglass i solen! Och du? Den är helt vegansk! Passar dig som gillar lätta ansiktskrämer som nästan känns som gel i konsistensen.

En snygg förpackning som dessutom inte ser ut precis som alla andra!
Den ÄR inte ätbar, men den SER klart ätbar ut. Som smält glass i solsken!

 

4 nya brun utan sol från St.Tropez

St. Tropez är ett av de mer välkända varumärkena som tillverkar brun utan sol. Varför? Jo, kanske för att de har GRYMMA produkter som dessutom är VÄLDIGT prisvärda. Nu släpper de fyra nya brun utan sol, lagom till sommaren!

 

Self Tan Luxe Tonic Glow är en brun utan sol för ansiktet som du blandar i din vanliga dagkräm. Det gör att det är näst intill omöjligt att få ett ojämnt resultat. En annan fördel är att BUS:et inte stör din vanliga hudvårdsrutin för mycket. Du har ju faktiskt bara använt din dagkräm som vanligt, fast lite utblandad.

Alla fyra nya brun utan sol från St. Tropez!
Du applicerar tanning dropsen enkelt i din dakräm!

 

Self Tan Luxe Whipped Créme Mousse är en brun utan sol i mousseform. Denna passar hela kroppen och har en väldigt lätt formula som gör den BUS-enkel (haha) att smörja ut! Applicera helst med applikatorhandske och skölj händerna direkt. Full effekt ser du efter 8 timmar.

 

Gradual Tan Tinted Firming Lotion OCH Gradual Tan Watermelon Daily Firming Lotion är två olika versioner av samma grymma produkt. Trots det är de ganska olika varandra! Gemensamt för båda är att grunden i dessa brun utan sol är en vanlig, mjukgörande body lotion. Det gör att de kan användas varje dag som återfuktning av huden! Det som skiljer dem åt är bland annat att den ena doftar sött, somrigt och gott av vattenmelon (du kan säkert gissa vilken baserat på produktnamnen). Dessutom ger de ganska olika intensiva resultat. Välj Gradual Tan Tinted Firming Lotion om du vill få en djup ”bränna” fort. Gradual Tan Watermelon Daily Firming Lotion passar i stället dig som vill få bort den där bleka känslan, men inte nödvändigtvis vill känna dig ”fake tanad”. Här finns något för alla!

Vattenmelonsbuset (vänster) ger ett fint, väldigt lagom glow som neutraliserar blek-bleka toner (höger).
DU får olika intensitet beroende på vilken du väljer! 



29 apr, 2022
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024