Nytt från PTR, feta fransar-mascara & älskvärd partyparfym

Den enda nyhetstjänst du behöver är Weekly Wantsies! Idag snackar vi nytt från Clarins, superfuktkräm från PTR, Geskes coola microneedling och MYCKET MER!

14 dec, 2023
5 gillar

 

Håll i dig, här kommer veckans skönhetsupplevelse! Weekly Wantsies är här igen för att du ska kunna utforska en rad spännande skönhetsnyheter som lyser upp i vintermörkret. Lykos skönhetsredaktion har spanat i kartonger, stått längst fram vid inleveransen och letat i hemliga skåp för att plocka fram de mest förtrollande produkterna. Så, det är bara att göra sig redo för att bli inspirerad!

 

 

Veckans nyheter:

 

 

Microneedle Face & Body Roller, Geske


Microneedling är en populär kosmetisk procedur där små nålar rullas över huden för att skapa ”kontrollerade skador”. Det ska i sin tur stimulera kollagenproduktionen, minska synligheten av ärr och bristningar samt förbättra hudens textur och ton. Geske, ett tyskt beauty tech-företag som just landat hos oss på Lyko, tar microneedling till nästa nivå med sin Microneedle Face & Body Roller. Mirakellanseringen har hela nio funktioner(!), inklusive en kylande effekt som du får från en skitsnygg rosenkvartssten, microneedling med rött ljus och ett stärkande verktyg för ansiktsmassage. En kostnadsfri app kopplad till verktyget ger dig dessutom snabbt en personlig behandlingsplan, baserad på hudscanning med AI-teknik. Det fungerar superbra och gör inte alls ont (men rådfråga alltid din hudterapeut innan du testar microneedling)!

 

 

Water Drench Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer, Peter Tomas Roth

 

Nej, men kom igen. Vad är det här? Äh, det måste vara magi. Är det lagligt ens? Denna kräm är SÅ bra. Huden blir helt smäktande glad så fort första klutten rör vid kinden! Water Drench ger verkligen djup återfuktning, ja, precis som att huden blir vattendränkt, fast från insidan. Peter Tomas Roth har hittat på ett ”komplex” som heter Moisture Barrier Boosting Complex™, som består av bland annat 30 procent hyaluronsyra! Slurp! Hudens barriär stärks mot yttre påfrestningar och minskar effekterna av uttorkning och stress. Krämen har dessutom en mysig och rik textur som smälter in i huden. Direkt ser du hur torrhetslinjer reduceras! Passar även perfekt för känslig hy samt är fri från parfymer. Och du? Det SÄGS att du kan få hela 120 timmars ökad återfuktning.

 

 

Ombre Skin, ögonskuggor, Clarins

Hallå! Kasta ett öga på nya dessa nya ögonskuggor från Clarins! Namnet är Ombre Skin – och om inte det låter som en smäktande kärlekssonett för dina ögonlock, då vet vi inte vad som gör. Med sin krämiga och pudermjuka konsistens smälter ögonskuggorna in i huden och ger en naturligt jämn look, utan att egentligen kännas alls på huden. De tre nyanserna är lättarbetade, ger perfekt med färg, går att sudda och bygga upp. Dessutom är de återfuktande och vårdande för dina lock då de består av ekologisk kokosolja… men vaddå olja? Blir det inte glansigt då? Näh! För här finns OCKSÅ ekologiskt kassavarotpulver som håller ögonlocken matta i minst 12 timmar! Passar dig som vill ha läckra vardagsskuggor som lätt kan svidas om till fest, är lättarbetade och bjuder på extrem hållbarhet.

 

Big Bold Extension Mascara och Overcurl Glam Mascara, Gynning Beauty

 

Konstnären, poddaren, författaren och energiknippet Carolina Gynning har spänstigt hoppat rakt in i skönhetsbranschen! Först ut var läppstiftbalsamet Lip Shine som fått full pott av alla som recenserat på Lyko Social. Succé! Efter det släppte hon ett helt underbart gloss och nu ÄNTLIGEN tar hon tag i det som anses allra svårast att tillverka – mascaran! Från Gynning Beauty kommer nu två mascaror, Big Bold Extension Mascara och Overcurl Glam Mascara. Båda mascarorna har fantastiska, ganska torra formulas som ger OMEDELBAR och enorm effekt på fransarna. I ingredienslistan hittar du både hårda och mjuka vaxer tillsammans med ingredienser som dessutom stärker fransarna vid användning. Overcurl har en böjd borste för att du ska få en snygg, solfjädereffekt på fransarna, medan Big Bild Extention Mascara går all the way med volymen. Feta, superlånga fransar utlovas tack vare den lätt konformade borsten som fångar vartenda fransstrå. Gynning Beauty har verkligen lyckats! Vi väntar med spänning vad mer framtiden har att locka med.

 

Party Love Limited Edition Eau De Parfum For Women, Escada

 

Alla vanilj- och körsbärsfans där ute, SE HIT! Vi lägger till en doft till Escadas ”LOVE” familj som tidigare endast befolkats av Candy Love, Show Me Love och Fairy Love. Det nya tillskottet får det peppiga namnet Party Love! Detta är en otroligt söt gourmanddoft med noter av sirapsdränkta körsbär, vispgrädde och vaniljmuffin. Det känns som att du sticker ner näsan i en Haribo-godispåse full med mixade sötsaker. Ja, den är nämligen väldigt söt men eftersom den har vanilj i basen så blir den ändå ”söt men vuxen”. Sillaget är inte så starkt vilket gör att denna doft passar jättebra som en vardagsdoft, likväl som på a girls night out. Hållbarheten är också suverän, tycker Lykos redaktion! Denna doft passar dig som gillar 90-talet, söta dofter fast med en modern touch.

 

 

14 dec, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024