Nytt på Lyko: makeup för dig som ÄLSKAR färg!

Denna vecka kikar vi närmare på Bastistes nya torrschampo, en eyelinerpalett perfekt för nya året och ett sprillans nytt varumärke hos Lyko.

23 dec, 2021
6 gillar

Varje vecka trillar det in MÄNGDER av nya produkter på Lyko! För att göra din skönhetsshopping så smidig som möjligt går vi igenom de mest spännande produkterna för att servera dem till dig på ett silverfat. På dagens meny:

  1. Kimchi Chic – ett HELT NYTT varumärke på Lyko!
  2. Retro Love, Batiste – det megapopulära torrschampot i ny tappning.
  3. UV Taffies Hydra FX Palette, SUVA Beauty – en uppsättning våriga eyeliners i regnbågens färger!


Kimchi Chic

Spana in färgerna på Kimchis flytande ögonskuggor!

Här är något för dig som tycker att nude-paletter är det tråkigaste som finns, som anser att ”glitter is the new black” och att det här med makeup – det är för ALLA! Bakom detta sprillans nya, poppiga och peppiga varumärke hittar vi drag-artisten Kimchi, som vid sidan av scenen är mest känd som Sang-Young Shin. Grundtanken hos både varumärket och artisten med samma namn är att smink ska vara ROLIGT. Och vilket sammanträffande, för det tycker ju Lyko också! Därför är det inga konstigheter att vi blir helt förtrollade av flertalet produkter i Kimchis utbud. Spana bland annat in ögonskuggeserien Dimond Sharts, bestående av flytande ögonskuggor i helt galet peppiga färger! Eller kanske ÄNNU hellre serien Pot De Crème, med trendiga, skimriga, flytande ögonskuggor i regnbågens alla färger! Det bästa av allt? Produkterna är veganska och cruelty-free samt innehåller varken parabener eller sulfater. Om du inte redan shoppat inför din festliga nyårlook är Kimchi ett hett tips!

Retro Love, Batiste

Batistes populära, prisvärda torrschampo med ny doft!

Man kan säga att det som boken Utvandrarna var för SO-lärarna vi hade i högstadiet – det är Batistes torrschampo för oss på Lyko. En klassiker! Nu har de dock lanserat något helt nytt. Eller nåja nytt, med gamla retrovibbar! Förutom ett uppfräschat hår får du här dessutom en ljuvlig doftsammansättning av bland annat apelsinblomma i toppen, hyacint och syren i hjärtat samt en bas av mysk. Mumma! Det allra bästa med Batistes torrschampon är ju dock detta: de kostar typ ingenting! För under sextio svenska riksdaler får du 200 milliliter torrschampo som räcker LÄNGE. Skaka flaskan, håll på två decimeters avstånd från håret, spraya och en nytvättad känsla infinner sig ASAP!

UV Taffies Hydra FX Palette, SUVA Beauty

Eyeliner är ett perfekt sätt att introducera lite färg i din makeuprutin.

En av de starkast växande trenderna just nu är färgglada eyeliners. Och det är ju något helt magiskt befriande med att få leka loss med grafiska mönster och nyanser som får vem som helst att vrida på huvudet när du passerar. Denna eyelinerpalett från SUVA Beauty innehåller fem riktigt hurtiga färger. Och hör på nyansernas namn: Mini Monster, Cuddle Cake, Silly Billy, Bubble Butt och Smarty Pants. Bara det väcker ju starka ha-begär! Du använder paletten enkelt genom att applicera med en fuktad pensel (som ingår). Vårt tips är att fukta penseln med setting spray och inte vatten, så sitter färgen ÄNNU bättre! UV Taffies Hydra FX Palette har krämig konsistens, kladdar inte av sig, ger grym täckning och lyser ännu starkare under UV-ljus. Magiskt!

23 dec, 2021
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024