Ögonkräm med CBD, serumfoundation och enkla ögonskuggepennor

Spana in veckans Weekly Wantsies med guldkorn från Clarins, Mantle, och Florence by Mills, AND MORE! Här är nyheterna som sätter fart på hösten!

13 sep, 2023
4 gillar

Dessa nyheter är riktigt mumma för en liten gumma – eller gubbe, eller ingetdera för den delen! Hösten är här och vi gottar ned oss i dessa nyheter som blir ljuset i mörkret för säsongen:

 

 

Veckans nyheter

 

Tinted Oleo-Serum, Clarins

 

Är du en lätta baser kind of-girl? Bäst att du sätter dig ned för denna information som nu kommer: hudvårdsmärket Clarins lanserar nu ett serum som är det bästa av två världar! Och inte vilka världar som helst: hudvård och smink. Yey. Serumet ryktas passa alla hudtyper (ja visst, även torr hy bekräftar en av våra redaktörer) tack vare en ingredienslista FULLPROPPAD med goa grejer. Här hittar vi fler nyttiga oljor än i typ en lyxig lunch på något trendigt bowl-hak! Dessutom innehåller serumet ceramider som stärker hudbarriären och bygger upp din hys tålighet. Det bästa av allt är ju dock att den DESSUTOM funkar som en lätt foundation med glow, och det finns hela elva nyanser att välja på! HUR ÄR DET ENS MÖJLIGT!?

 

The Eye De-Puffer, Mantle

 

Wawiwowa! Denna produkt låter som att den går runt på gatan och spottar improv-rap. Lil’ Eye De-Puffer är dess street name – men nog om det! Mantle känner du säkert igen som Sveriges ledande varumärke inom hudvård med CBD. Ja, du vet den där superlugnande ingrediensen som hittas i hampaplantan. Yes, DEN hampaplantan. Även om just CBD-ingrediensen har nada med övrigt som utvinns ur växten att göra. Nu släpper märket i alla fall en ögonkräm och vi är REDO. The Eye De-Puffer har ett enda mål i sikte och det är att minimera svullnad och mörka ringar kring ögonen. Hur, undrar du? Uppiggande koffein, lystergivande C-vitamin, plumpande peptider, lugnande CBD och ljusreflekterande pigment. Dessutom är den SJUKT söt också. Kolla på den! Lil’ De-Puffer!

 

Eyecandy Eyeshadow Stick, Florence By Mills

 

Tycker du det är lite lurigt att få till en snygg ögonskugga? Glitter smular till exempel alltid och hamnar på huden under ögat? Say hello to our little friend! Eller firends, snarare. Florence by Mills släpper nu flera megasnygga ögonskuggor i pennformat. Kan du följa dessa simpla instruktioner kan du applicera en snygg ögonskugga med dessa darlings: fram, tillbaka, fram, tillbaka, fram… du fattar! Här hittar du Sex härliga nyanser från sobert nude (som extraknäcker som highlighter) till en peppig blå och en knalligt grön! Vi på redaktionen vill så klart ha ALLA.

 

Foreste Di Seta Eau De Parfum, Salvatore Ferragamo

 

Salvia, valnöt, vetiver och syntetnoten silke kommer samman och blir ett i denna unisexdoft! Vi förutspår att denna parfym kommer passa EXAKT alla på hela jordklotet – och det är ju ganska många! Detta är lyxiga Salvatore Ferragamos nya, aromatiska doft med nötiga undertoner och en touch kryddighet på en väldigt len bas. På huden liksom smälter den ut och blir ett med dig, ditt humör och din outfit. Harmoni är det ord vi anser bäst beskriver denna väldigt snälla skapelse. Perfekt att göra till din signaturdoft att bära varje dag! Snygg flaska också, det ska absolut sägas. Väldigt sofistikerad, som att den skriker ”jag kan doft och vill ha något känt och flådigt, men är absolut ingen basic bitch”….ja, ursäkta uttrycket - not!

 

Add Some Re-Boost, Grazette

 

Om du färgat håret regelbundet men ännu inte upptäckt färginpackningar så är det hög tid. Tillexempel NU! En färginpackning, eller booster, är nyckeln till en hårfärg som ser snygg ut länge, trots att du tvättar, stylar det och har dig. Det coola med just Grazettes Add Some Re-Boost är att NU finn äntligen produkten i alla kreativa nyanser som du inte trodde fans. Vad sägs om limegrönt, bubbelgumsrosa eller lila? Grazettes färginpackning kan absolut användas för att ge en snygg underton till ljusa hår, men lämpar sig bäst för att förstärka den nyans du just färgat. Ja, och förutom de sjukt coola, nya färgerna finns även de vanliga klassikerna som aldrig dör ut, så klart. Brunt, svart och blont i alla sina fasetter – you name it, Grazette got it! Varning, dock: köp en gång och du kommer aldrig vilja leva utan igen.

13 sep, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024