Ole Henriksens retinolserum, årets Escada & klorofyll-balm från Mantle

Vi kan inte annat än klappa händerna av glädje åt denna veckas fantastiska skönhetsnyheter från Buxom, Silk’n, Escada och många fler härligheter.

02 feb, 2024
4 gillar

Weekly Wantsies är din säkra nyhetskanal för det hetaste, ballaste, läckraste och trendigaste skönhetsprodukter som landat på Lykos hyllor DENNA vecka! Fatta hur mycket nytt och coolt som kommer till lagret då vi har några tusen varumärken och ungefär 70.000 produkter! Men på Weekly Wantsies riktar vi spotlighten mot fem utvalda stjärnor!

 

Denna vecka spanar vi extra på:

 

 

 

Double Rewind 0.3% Pro-Grade Retinol Serum, Ole Henriksen

 

ÄNTLIGEN är den här! Det omtalade och supersmarta retinolserumet från Ole Henriksen! Detta magiska serum ska både förnya och återuppbygga huden med snyliga resultat supersnabbt. Såklart har vi inte hunnit testa mer än några dagar, men före-efter-bilderna vi sett har gett oss permanent krulliga tår! Hemligheten bakom serumet ska vi självklart avslöja här: Oles forskarvänner har lyckats kombinera en massa kraftfullt retinol med lugnande aloe vera, björksav och ett ”skandinaviskt komplex” (now THAT is a real secret!). Alltså ett SNÄLLT men supereffektivt retinolserum helt enkelt. Så du behöver inte vara rädd att drabbas av ”the retinol purge” direkt (att man flagnar som sjutton). Men för att vara på säkra sidan bör du ändå fasa in detta serum i din hudvård, speciellt om du är ny på retinol.

DÖ, KRÅKSPARKAR! DÖ! ...skojja bara. Linjer som visar att en garvar mycket är fantastiska!

The Bare Balm, Mantle

 

Vi fortsätter med mer hudvårdsnytt! Svenska Mantle fortsätter sitt segertåg och denna gång med The Bare Balm, ett rengöringsbalm I TUB (!) så smart! Och hallå vilken produkt! För det första förvandlas denna djupt närande balm till en härlig mjölkrengöring vid kontakt med vatten. För det andra så försvinner sminket, smutsen, och enligt informationen, även SPF-filtret väldigt effektivt. Inte ett spår på micellelärpadsen efteråt! I sann Mantle-andra så innehåller balmen trevligheter såsom fermenterad honung, havreolja och klorofyll. Så roligt med klorofyll! Klorofyll är en antioxidant som hjälper till att skydda, lugna och återfukta huden. Och enligt skolans biologilektioner är det just klorofyll är det pigment som ger löv dess gröna färg genom att absorbera ljusenergi för fotosyntesen. Och balmet är grönt! Fattar ni! Smart! Och efteråt känns huden heeelt underbart mjuk och len. Måste testas! 

 

SilkyAir Flex, Silk'n

 

Silk'n har snabbt blivit en av världens absolut största leverantörer för beauty tech-prylar som vi kan använda hemma. Så coolt! Och här kommer den nya SilkyAir Flex! SilkyAir Flex är en allt-i-ett hårstylingverktyg med hela FEM olika tillbehör som du kan göra ALLT med. ”Jo, men det finns väl innan?” tänker du. Ja, men det som är unikt är att SilkyAir Flex har både en ”Premium Water Ion-teknologi” som trollar bort friss, ett koncentrerat luftflöde som gör det enkelt att både styla och torka håret och allt detta sker på en låg tempratur! För vi det är ju värme som skadar håret allra värst. Denna superfön/auto wrap/volymborste förvandlar du till vad du vill med ett enkelt handgrepp och alla tillbehör ger suveräna resultat!

Ett tillbehör för varje stil

1. Supersmidig fön som torkar håret ultrasnabbt!

  1. Vill du koncentrera luften, om du till exempel vill använda en rundborste så sätter du på den lilla tutan (som även kallas koncentratorn).
  2. Om du i stället vill torka håret samtidigt som det blir slätt och fint byter du till den större paddelborsten som reder ut och ger glans samtidigt.
  3. Vill du ha volym ända från rötterna byter du till den lilla, ovala borsten som kommer åt överallt.
  4. När du vill styla håret med läckra lockar så finns det två autowrap-munstycken som automatiskt snurrar fast ditt hår runt cylindern och skapar definierade lockar både snabbt och skonsamt.

Brisa Cubana, Escada


ÄNTLIGEN! Du vet att den långa vintern håller på att släppa sitt iskalla grepp och sommaren är på väg när Escada lanserar sin årliga SOMMARDOFT! HURRA! Fenomenet innebär att det varje tidig vår föds en parfym som är fruktig, blommig, byggd av ljusa noter och cocktails. Doften är alltid limited edition och finns bara i ett år. Som en dagslända fast en årsslända… och parfym. Ja, du fattar. Och 2024 kommer vi att dofta Brisa Cubana! Från den oerhört söta flakongen som målas i de ljusrosa och gula tonerna av en solnedgångs början kommer en doft som är SPEKTAKULÄR! Toppnoter är mojito och lime, mellannot är mint, basnot är mariposa (Kubas nationalblomma) – fjärilslilja på svenska. Blandningen blir en sisslande lime-mint-färsk-fruktig variant med pyttelite sötma. En fräsch-pudrig-drink-doft med löften om exotiska strandhäng, vajjande palmer och bara fötter på en sandstrand. En lite ovanlig, men ändå helt logisk sommardoft från Escada.

 

Buxom

Ja, har du haft något att göra med sociala medier det senaste decenniet har du förmodligen snubblat (många gånger, kanske med flit) över Buxoms helt magiska läpprodukter! Och äntligen har vi märket här på Lyko! Är du sugen på att veta mer och bli inspirerad till vad du ska införskaffa från Buxom kan du läsa och översköljas med ett bildregn med härliga looker och produktkips från Lyko Magazines redaktion! Även om läppgrejer är Buxoms clame to fame har märket även en drös med mascaror, rouger, paletter, eyeliner, bronzers och ögonskuggor i ett fantastiskt smidigt ”freedom system” som betyder att du enkelt bygger din egna palett med dina bästa favoritskuggor. Allt i samma höga kvalité! Vi är SÅ glada att denna gigant bland giganter nu finns i vårt lager… och i vår sminklåda… och i handväskan och ska vi vara ärliga – även en i jackfickan!

02 feb, 2024
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024