Parfym i fast form, ny tub-mascara och k-beauty till alla!

Massvis av nytt på k-beauty-hyllorna, helande hårvård, imponerande parfym i stickform och mycket mer i veckans heta skönhetsnyheter!

09 feb, 2024
4 gillar

Hundratals produkter rullar in på Lyko! Jaa inte varje dag kanske, men definitivt varje vecka! Hur ska du hitta vilka som är bra undrar du ju nu? Vilken bra fråga! Weekly Wantsies är nyhetskanalen som plockar fram det bästa, det roligaste och absolut det nyaste som finns att finna. Här går vi igenom veckans mest spännande skönhetsnykomlingar!

 

 

Veckans senaste nytt:

 

Relief Chamomile Gel Toner, Hyggee

 

Vi välkomnar en ny K-Beauty favorit när Hyggee landar på Lykos lagerhyllor! Woop woop! Som en älskare av toners i stort är Relief Chamomile Gel Toner en riktigt treat mot stora porer, rödhet och allmänt stressad hud. Den jobbar även på oljebalansen i huden och motverkar glansighet och överdriven produktion av olja, till exempel i t-zonen. Magiskt för oss med blandad eller oljig hud! Vi tackar för det! Tonern innehåller också typ tio olika vitaminkomplex och andra gosiga ingredienser för huden, så är du mer nyfiken på det rekommenderar vi att läsa på i produktbeskrivningen. Precis som namnet antyder är den väldigt ”geleig” men så fort du applicerar den i ansiktet så får den en väldigt tunn och lättarbetad konsistens. När du smetat ut den sugs den också direkt upp av huden, vilket gör att du nästan direkt kan gå till nästa steg i din hudvårdsrutin. Bonuspoäng till att den kommer med pump!
 


 

Strengthening Bond Builder, Kerasilk

 

Skadat hår, be gone! Kerasilk har lanserat en ny Strengthening Bond Builder som ska jobba på att skapa nya bindningar i håret för att förbättra strukturen och stärker även mycket skadat hår. Den återställer hårets inre styrka och förebygger även framtida skador, en måste-produkt för dig som regelbundet bleker eller färgar ditt hår. Ett bra alternativ till dig som kanske testat Olaplex någon gång men inte föll för deras sortiment men ändå vill ha ett fint och HELT hår. Själva produkten från Kerasilk är en väldigt trevlig leave-in som du applicerar i handdukstorkat hår. Doften är fräscha blommor som nog även smickrar allas näsor. Den är också berikad med biomimetic silk, en ingrediens som du hittar i typ alla Kerasilks produkter. Det är ett bioteknologiskt framställt silke som kommer från ett från hydrolyserat protein, men skapar exakt samma effekt som ”äkta silke”, vilket är fantastiskt för håret! Som bonus ger den också glans och en underbar mjukhet till håret. Vi gillar den skarpt!
 


 

Highly Rated Lash Extensions Mascara, Milani

 

Är det ett relativt nytt fenomen som vi inte längre kan leva utan så är det mascara med tubing-teknologi! Vad är det undrar du? Jo det är en mascara som lägger sig runt om varje frans och liksom kapslar in dem i en slags ”sovsäck” i stället för att fästa på en sida som tillfällig målarfärg. Detta gör att de typ ALDRIG smetar av sig, smular eller klumpar sig! Say whaaat?! Och just Highly Rated Lash Extensions Mascara från Milani är en riktigt grym och snygg variant som ger massor utav längd och ORDENTLIGT med svärta. Vi blir förvånade varje gång vi kollar oss i spegeln! Färgen är riktigt intensiv på ett fantastiskt sätt. Denna mascara håller dessutom upp till 16 timmar (!) och du tvättar enkelt bort den med BARA varmt vatten! Whot!? Magi! Låt oss för evigt glömma envisa mascararester som sitter kvar i flera dagar efter du försökt tvätta bort den – detta är framtiden!
 


 

Vegan Stick Fierce, Ingrid

 

Okej nu till typ detta årtiondes coolaste uppfinning – parfym i fast form! Say what?! Denna coola nyhet kommer alltså från ett svenskt företag som heter Ingrid (gulligt!) och är en parfym i stickformat!  Stiftet är veganskt och innehåller ingredienser som inte ska torka ut huden, till skillnad från en vanlig parfym. Lykos redaktion har lagt vantarna på doften Fierce, en omfamnande men samtidigt fruktig doft tack vare doftnoter som apelsin, vattenmelon, viol, päron, cederträ och karamell. Doften är tillräckligt edgy för att funka som kvälllsdoft, men också tillräckligt mild så att den går att ha till vardags. Om redaktionen tvingar sig ur en nackdel är att doften kanske inte riiiktigt håller lika länge som en vanlig parfym – men det är en sådan enkel grej att motverka genom att ha sticket i väskan och återapplicera precis när du vill!
 

 

Erborian

 

New brand alert! Säkert har du som vi, särskilt senaste halvåret, blivit helt BESATTA av koreansk hudvård. Vilken tur för dig (och oss) att de sydkoreanska varumärkena fortsätter att trilla på Lyko och breddar upp vår K-beautyportfölj! Erborian är mest kända för sina fantastiska CC- och BB-creams som är det ultimata kärleksbarnet mellan en hudvårdsprodukt och smink! Mest kända är de för sina CC- och BB-creams som gör allt från att dämpa rodnad, ge UV-skydd, förbättra hudens struktur till att jämna ut huden och ge den en vacker finish. Och de är riktigt bra! Vi måste också slå ett slag för deras underbara cleansers, där vi särskilt lade märke till Erborians oil cleanser, den är helt perfekt som ett första steg i en double cleanse. Välkommen till Lyko!
 

 

09 feb, 2024
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • för 2 månader sedan

    Spännande produkter

    Vilken rolig parfym! Kul att det är ett svenskt företag med.
    Bond builder låter som den skulle passa mitt hår perfekt. Och nej jag blev inte alls såld på K18 😀
    2 gillar
    • Medarbetare på Lyko
      för 2 månader sedan
      Kul att du gillar flera av produkterna! Ja Ingrids parfym är innovativ och riktigt krämig och mysig att applicera, nääästan beroendeframkallande 🌟
      1 gillar

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024