Perfekt peeling, tandkräm i tablettform & friss-skydd!

Skönhetsnyheter i sin vackraste och råaste form! Här har du veckans inköpslista med beautynyheter hos Lyko. Välkommen till Weekly Wantsies!

29 aug, 2023
6 gillar

Woho! Det är dags att uppdatera sig på vad som är nytt och hett på Lykos hyllor. Weekly Wantsies hjälper dig hitta rätt i vårt rent ut sagt enorma utbud av härligheter. Läs och njut!

 

Veckans nyheter

 

Perfect Peeling – Acasia


Acasia Skincare har gjort det igen! Nu lanseras underbara Perfect Peeling – en mild peelingmask som exfolierar som ett och ett halvt proffs! Med ingredienser som azelinsyra (hela 10%!) och PHA är detta det senaste inte så hemliga skönhetsknepet du inte visste att du behövde. Perfect Peeling från Acasia fungerar även PERFEKT för dig med rosacea, akne, känslig hud och rodnader. Ja det är sant! Acasia har knäckt koden så att du med inflammerad och reaktiv hud ÄNDÅ kan få dig en härlig, stärkande och lugnande peeling! Magiskt! På bara tre till fyra minuter, en till två gånger i veckan, får du glow, reducerad rodnad, jämnare hudton, starkare hudbarriär och högra fuktnivå. Allt detta serverat i en tunn, gräddvit och lättapplicerad kräm!

 

Lasting Plump Lipstick – Sensai


Sensai är ju kända för sin helt otroliga hudvård, men deras makeup är givetvis också fantastisk. Nu kommer den senaste uppfinningen som låter dig ta klivet in i framtiden där hållbarhet möter glamourös elegans. Säg hej till Sensai Lasting Plump Lipstick! Lasting Plump Lipstick är nämligen inte bara en vanlig läppstift – det är fyllt med vårdande ingredienser såsom hyaluronsyra, arganolja och jojobaolja som vårdar läpparna på djupet. Namnet "lasting" syftar till den långvariga effekten som färgen har på dina läppar. Så bra! Men… vad skiljer det från alla andra? Är det att läppstiftet kommer i 12 superfina nyanser? Eller att det är så lätt att det inte känns på läpparna? NEJ! Eller, jo, men MEST är det Sensais Lipstick Holder! En oerhört vacker hylsa som håller dina Sensai Lasting Plump Lipstick Refills på plats! Det är SÅ lätt att byta läppstifts-refill och nyans efter stil och humör. Du köper delarna separat vilket gör att priset för ett Sensai-läppstift nu är BRA mycket mindre än vad det brukade vara! Så här kan du både njuta av högkvalitativt smink samtidigt som du gör både miljön och plånboken en varm tjänst!

Sensai Lasting Plump Lipstick LP07 Rosy Nude
Sensai Lasting Plump Lipstick LP11 Feminine Rose


Crush Anti-Humidity Spray – Grazette

 

Visste du att det finns en ”sköld” du kan spraya på ditt hår så det INTE goes crazy så fort det är fuktigt ute? Ja! Fenomenet heter Crush Anti-humidity Apray och fungerar genom att skapa en osynlig barriär som förhindrar fukt från att tränga in i hårstråna och orsaka frissighet. Dessa sprayer är perfekta för att bibehålla en smidig och polerad frisyr under regniga dagar. Så, en investering som bör göras NU inför hösten! Du, ja speciellt du med naturligt lockigt eller vågigt hår som är mer benäget att bli frissigt i fuktigt väder, detta är din nya BÄSTA KOMPIS! Välkända frisörälsklingen Grazette har dessutom tillverkat denna pärla på Tyresö utanför Stockholm. Lokalproducerat, med andra ord! Crush Anti-Humidity Spray innehåller även en speciell vegansk formula full av välgörande ingredienser, bland annat provitamin B5 och keratin, som stärker och vårdar håret samtidigt som den ger stadga. Den är DÄRTILL fri från parabener, sulfater och palmolja, vilket gör den skonsam mot både håret och miljön. Woop, woop!

 

Whitening & Remineralising Toothpaste Tabs – Krush

 

Från Crush till Krush – det norska varumärket som gör TANDKRÄM I TABLETTFORM!? Ja! Dessa spännande tandkrämtabletter har tagit Storbritannien och USA med storm, och inte utan anledning. Krush produkter kommer nämligen i ett supersmart format som gör det enkelt att borsta tänderna! Tandkrämtabletterna innehåller snackisämnet: hydroxylapatit. Det kallas ibland för ”det nya kalciumet”. Hydroxylapatit bidrar till reparationsprocessen i tänderna genom att öka mineralinnehållet i emaljen. Krush innehåller också superingrediensen spirulina, en alg, som motverkar torr mun och ger en optisk vitgörande effekt på tänderna. Hur nice?! Krush blå tandkrämtabletter kommer i en smart liten metallburk som också kan återanvändas. Tugga på tandkrämstabletten, borsta och du är good to go!

Image Skincare

 

Vad har Margot Robbie, Megan Fox, Hailey Bieber och Rosie Huntington-Whiteley gemensamt? Ja, förutom att de är överjordiskt snygga varelser med perfekt hy, så visar det sig att ALLA använder Image Skincare! Jo, det ÄR SANT! Och vet du vad? NU FINNS ÄNTLIGEN IMAGE SKINCARE PÅ LYKO! Så, vad ÄR detta magiska Image Skincare då? Jo, Image Skincare är ett globalt hudvårdsmärke som grundades av en hudterapeut, utvecklades av en plastikkirurg och samarbetar med över 30 000 hudvårdsspecialister i över 60 länder! Episka resultat utlovas. Det som gör alla produkter SÅ unika är deras resultatinriktade teknologi och smarta botaniska ämnen. Varje produkt är noggrant testad av experter för att optimera hudkvaliteten, vården och utseendet av din hy. Och det finns något för ALLA! Oavsett om du lider av akne, ojämn hudton, förlust av elasticitet, torrhet, känslighet eller andra problem så finns något för dig! Det gäller även oavsett om du letar rengöring, nattkräm, serum, handkräm eller ja, vad som helst egentligen! Image Skincare ger dig den ABSOLUT bästa, lyxigaste vården och resultaten!

 

Här är NÅGRA av de olika fantastiska serierna från Image Skincare som nu finns på Lyko:

 

Vital C:
Förbättrar hudens elasticitet och lyster med hjälp av kraftfulla antioxidanter och C-vitamin. Passar särskilt torr och känslig hud.

Clear Cell:
Produkterna hjälper till att rengöra porer, minska talproduktion och lugna irriterad hud.

Ormedic:
Organisk hudvård som balanserar, återfuktar och stärker hudens naturliga skyddsbarriär.

Iluma:
Specialiserad på att behandla ojämn hudton, pigmentering och mörka fläckar.

 

Ageless:
Anti aging-serie som jobbar med kraftfulla peptider och aktiva ingredienser för att reducera synliga ålderstecken som rynkor och fina linjer.

...och HÄR applicerar Hailey Bieber IMAGE Skincare Ormedic Sheer Pink Lip Enhancement Complex


Och supermodellen Rosie Huntington-Whiteley använder solskyddet Prevention+! 



29 aug, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024