Plantbaserat nagellack, svart rengöringsbalm & finskt glow på flaska

Du vet vad som är på g: veckans bästa skönhetsnyheter hittar du här, i Weekly Wantsies!

16 feb, 2023
2 gillar

Lyko Magazines skönhetsredaktörer är två saker: beautyälskare och beautyexperter! Varje vecka landar massor av nya produkter på våra hyllor online och i butik – men vad förtjänar din uppmärksamhet lite extra mycket? Vilka nyheter är unika och sticker ut, eller är bara för bra för att inte läsa om (och klicka hem)? Det får du veta här!

 

Denna vecka sätter vi dessa produkter mitt på scen i strålkastarljuset:

 

  1. Uppdaterad version av Lumenes bästsäljande C-vitaminserum.
  2. En Clinique-bästsäljare boostad med japanskt kol!
  3. Plantbaserat nagellack från Essie

 

 

Nordic-C Glow Boost Essence, Lumene

Finska favoriterna Lumene kommer nu med en boostad, förbättrad version av deras toppfavorit Nordic-C Glow Boost Essence, som är fulladdad med en ännu effektivare glowgivande effekt. Serumet är fullproppat med nordiska hjortron och C-vitamin, som i kombination med trippel hyaluronsyra och polyglutaminsyra (en vattenlöslig peptid som låser in fukten!) ger huden den ultimata lystern. Ja men JA TACK säger Lyko Magazine till denna gelaktiga pärla, och applicerar den dag som kväll. Huden är glad, vi strålar! Kan det bli bättre? Mumma! 

 

Take The Day Off Charcoal Cleansing Balm, Clinique

Ett cleansing balm som är svart?! Ja! Infuserad med japanskt kol är detta drömmen för den med kombinerad eller oljig hy.

Du har kanske redan provat bästsäljande Take The Day Off Cleansing Balm från Clinique? Ja, bästsäljaren som funnits ett tag nu och som många med oss fullkomligt älskar att ta bort smink och orenheter med? Nu kommer en variant på denna som är helt kolsvart! Ursäkta mig, kanske du tänker? Det låter kanske läskigt men vi kan tala om att du som har kombinerad till fet eller oljig hud kommer älska detta rengöringsbalm som med japanskt kol jobbar bort smuts, överskottstalg, tilltäppta porer och makeup. Vi på Lyko Magazine sa ”oj!” när vi öppnade förpackningen men sade sedan ”Wow!” ”Mmmhhh” och ”Yes!” när vi använt produkten. 

 

LOVE by Essie Nail Polish, Essie

Playing in Paradise heter denna våriga, lila nyans!

Essie är giganter i nagellacksvärlden. Nu släpper de massor av härliga nyanser av sina lack – men de är inte som förr, nej, nej! Nu kommer serien LOVE by Essie som innehåller veganska och plantbaserade nagellack! What?! Lacken är alltså 80 procent plantbaserade, med ingredienser utvunna från bomull, majs och sockerrör. Men det är inte allt! Flaskan är gjord av 25 procent återvunnet glas och korken av 93 procent återvunnen plast. Snacka om att dra sitt strå till miljö-stacken! Det finns hela 20 nyanser att välja bland, och vi som satt dessa lack på prov kan säga att de är precis lika bra, hållbara och glansiga som ”vanliga” Essie-lack!



16 feb, 2023
Av: Bella Säfvenberg

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • för 1 år sedan

    Nyfiken på nya rengöringen från Clinique!😃

    Spännande ny variant på Take the day off balmet från Clinique! Får se om jag vågar köpa den nya istället för orginalet nästa gång😃💜
    3 gillar
    • Medarbetare på Lyko
      för 1 år sedan
      Ja, varför inte testa?! Vi är besatta! :D
      2 gillar

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024