Skandalöst parfymsläpp, matt hårstyling & bronzig sommarglöd

Här är de senaste, hetaste och skönaste skönhetsnyheterna för dig som vill veta allt! Läs om senaste parfymen från Jean Paul Gaultier och mycket mer!

08 maj, 2023
6 gillar

Weekly Wantsies är platsen speciellt för dig som vill hänga med i svängarna och veta allt om det senaste från det senaste! Det är alltid god tid att uppdatera badrumshyllan med potentiella favvisar. ALLTID! Vi har listat fem nya lanseringar som definitivt kommer väcka din nyfikenhet! Denna vecka kikar vi närmre på:

 

  1. Skandalöst parfymsläpp med Jean Paul Gaultiers Scandal Le Parfum
  2. Somrig glöd med bronzer från LH Cosmetics
  3. Kerasilk reparerar hårets fjällskikt med Liquid Cuticle Filler
  4. Pusher släpper ny moldig clay 
  5. Löwengrips nya coola serie för blondiner – Blonde perfection

 

Läs mer om veckans nyheter

 

Scandal Le Parfum, Jean Paul Gaultiers

 

Gör dig beredd för en riktigt mysparfym! Vi gillar i princip allt som har att göra med denna doft, från den krämiga karamelldoften med en touch av vita blommor, till den häftigt röda flaskan med sin busiga kork! Doften vill vi beskriva som exklusiv och flörtig. En parfym för dejtkvällen på en mysig restaurang med tända ljus och röda sammetssoffor. Kanske inte en klockren vår- och sommardoft, men vi kommer definitivt att bära den när det börjar gå mot höst och suget efter en kopp varm choklad toppad med karamell kryper på – för det är precis vad den doftar! Parfymen består av fyra lyxiga doftnoter, med blommig jasmin i toppen, salt och karamell i hjärtat och söt vanilj i basen. Mmmm, den är faktiskt helt förföriskt bra! Eller får vi säga skandalöst bra? Hehe.
 

 
Infinity Bronzer, LH Cosmetics

 

Fram med solglasögonen, sneakers och brun utan sol - och glöm för guds skull inte LH Cosmetics nya bronzer som tar din sommarlook till nästa nivå! Bronzern är för det första otroligt mjuk och krämig i sin konsistens, som gör det lätt som en plätt att blanda ut på huden för ett blurrande och sömlöst resultat. Om inte de vore nog är den dessutom berikad med ett olivoljederivat och rapsolja som innehåller antioxidanter, det är alltså TOPPEN för hudens elasticitet. Det är nästan svårt att hålla sig när man väl börjar applicera, borsten sveper ju så lätt över hela ansiktet och dekolletaget innan du ens hunnit blinka! Njut av extra lyster och en effortless solkysst look!
 

 

Liquid Cuticle Filler, Kerasilk

 

Rädda håret med Kerasilk! Har du tittat på ditt hår nyligen och funderat på om det inte är dags att bara klippa av alltihopa för att det är så slitet? Kanske har du varit mammaledig och inte hunnit tänka på håret? Eller utsatt håret för stark sol? Eller…blekt eller färgat lite för många gånger? Men sakta i backarna! Innan du bokar ett frisörbesök hos en av Lykos härliga frisörer, prova Liquid Cuticle Filler av Kerasilk först! Denna dunderprodukt av Kerasilk återuppbygger och stärker hårets yta (fjällskiktet). Den värmeaktiverade formulan, berikad med Biomimetic Silk och blå lotusextrakt, skapar långvarig och strukturell återhämtning till hårets yta. Och det gör håret SUPERMJUKT och med glans som nästan är beroendeframkallande! Ju längre och mer regelbundet du använder Liquid Cuticle Filler, ju bättre effekt på håret kommer du märka av. Den innehåller dessutom värmeskydd. Såklart!
 

 
H.C. Hybrid, Pusher

 

När Pusher släpper ny stylingcreme, ja då står tiden stilla – är det inte så det gamla ordspråket går? I vilket fall, Pusher har släppt två nya stylingprodukter och vi har testat H. C. Hybrid, en stylinglera/hair clay med hög stagda och matt finish. Till skillnad från ett hårvax, som kan vara svår att tvätta ur håret, är denna hair clay enkel att tvätta ur då den är vattenlöslig! Konsistensen på produkten är en aningens hårdare än ett traditionellt vax, och du behöver värma upp produkten mellan handflatorna innan du du applicerar i håret. Ju mer du värmer upp den i händerna, ju mattare blir resultatet! H. C. Hybrid kommer både i pocket size på 42 gram och en full size på 85 gram. (Men vem kan motstå den charmiga snusdosan? Inte vi i alla fall!)
 

 

Blonde Perfection Silver Leave-In Treatment, Löwengrip

 

Löwengrip släpper en uppdatering av sin serie Blonde Perfection, med förbättrad formula, tillsammans med en HELT NY produkt – Silver Leave-In Treatment! En effektiv leave-in-kräm som är den perfekta räddaren i nöden mellan tvättar för att omedelbart neutralisera gula och varma toner i blont eller grått hår. Dessutom ger den massor med glans och vård till trött hår. Silver Leave-In Treatment är den ultimata quick-fixen som du kan använda lite när du vill, till exempel direkt efter dusch när håret fortfarande är fuktigt eller mellan tvättar direkt i torrt hår. JA I TORRT HÅR!! Gula toner är snart ett minne blott och det kan du tacka Löwengrip (och oss såklart) för. Dofter dessutom megagott av mango!
 


 

08 maj, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024