Vågat nudigt läppstift, franskt anti-age elixir & matt superpuder

Weekly Wantsies bjuder på en surrealistiskt snygg ögonskuggspalett, väldoftande kroppskräm och mycket fler! Sa någon Ole Henriksen? We sure did!

18 jan, 2024
2 gillar

Nytt år, nya möjligheter och framför allt – nya skönhetsnyheter! Vi har så mycket roligt att se fram emot inom skönhetsvärlden i år och vi vet såklart att NI är lika nyfikna som vi är. Så låt oss dra igång direkt med fem rykande färska beautyprodukter som vi vet att ni kommer älska!

 

 

Veckans fem hetaste nyheter

 

Global-Repair Advanced Elixir, Filorga

 

Kemisterna på Filorga har gjort det igen och skapat en hudvårdsprodukt som både känns lyxig och ger effekt! Detta fantastiska anti-age serum påstås ha samma effektivitet som ett serum men också alla närande egenskaper från en olja. Föga förvånande påminner konsistensen också om en ansiktsolja, fast mycket tunnare. Formulan är otroligt lätt och sjunker in på nolltid, vilket minimerar väntetiden innan du kan lägga på din dag- eller nattkräm. Perfekt för oss som vill att rutinen ska gå fort en stressig morgon eller en trött kväll innan huvudet träffar kudden. Och ja, vid kontinuerligt användande upplever redaktionen att deras hudton ser jämnare ut och att huden får en underbar fasthet efter applicering. Mys!
 

 

Rouge Pur Couture, Yves Saint Laurent

 

Det finns få som gör läppstift som Yves Saint Laurent och därför är vi extra lyckliga att de släpper tre helt nya nyanser av deras populära Rouge Pur Couture – The Bold Lipstick! Detta är verkligen inget läppstift för fegisar utan för dig som vill ha rejält med pigment och vågar ta plats. De tre nya nyanserna är därför djärvare versioner på nyanser som traditionellt kallas för ”nudiga”. Naturliga och något bruna nyanser som går bra ihop med din naturliga läppfärg, med andra ord. Formulan är krämig, återfuktande och har ändå förvånansvärt bra hållbarhet. Kanon för dig som vill ha ett vardagsläppstift med det där lilla extra!

 

Ready Set Matte, Jason Wu Beauty

 

”ÄNTLIGEN” ropar redaktionen och höjer detta puder till skyarna i ren glädje. Äntligen ett puder som påstås vara matt och håller var det lovar utan att torka ut! Ready Set Matte av Jason Wu Beauty är SÅ BRA att du kan applicera det på morgonen, och om du till exempel har blandhy med fet t-zon så behöver du INTE återapplicera pudret under dagen. Mer behövs inte för att hålla huden matt! Pudret lägger sig inte heller i fina linjer. Sjukt ju? Pudret har därtill en satinfinish och är berikad med C-vitamin och nyponrosolja som hjälper till hålla huden återfuktad. Nyansen heter 02 Translucent och har en ljusbeige ton, men är så tunn att vi skulle säga att det passar de allra flesta. Bra att veta är att pudret också kommer med en mjuk puderpuff som gör appliceringen lätt som en plätt.
 

Redaktören har både på sig Jason Wus matta superpuder och YSL läppstift i nyansen Bold Statement.

 

Nourishing Body Lotion, Ole Henriksen

 

Finns det något Ole Henriksen inte kan göra? Hudvård är märket i alla fall riktiga superstjärnor på! Ett av de nyaste släppen är denna underbara bodylotion berikad med växtbaserat smör och skandinaviska bäroljor från hjortron, lingon och fläderbär. Mumma! Att smörja sig med denna darling är en närmast sensorisk upplevelse, för näsan såväl som för huden! Nyheten doftar nämligen underbart fruktigt och friskt. Det gör att du liksom känner dig extra nyduschadfräsch efter du smörjt in dig. Snacka om att ta duschrutinen till nästa nivå! Sedan gör den dessutom huden mjuk, len och otroligt återfuktad för att vara en bodylotion. Tack Ole Henriksen!
 


 

Surreal Bloom Metallic Eyeshadow Palette Limited Edition, KVD Beauty

 

Mmm, KVD Beautys nya limited edition-palett är verkligen en magisk syn för vintertrötta ögon. Här får du sex färgglada metalliska ögonskuggor som får skatan inom oss att kraxa av glädje. Den är såååååååå fin! Även utsidan på metalfodralet är vackert att titta på med sina växter, fåglar och framför allt FÄRG! Bara vi som tycker det är lite väl grått ute? Suck… Hur som helst är skuggorna otroligt krämiga, pigmenterade och enkla att jobba med. Mycket tack vare att de har förvånansvärt lite fall out (alltså att skuggan tenderar att trilla ned under ögonen i stället för att stanna på ögonlocket). Att göra en kreativ och glammig look har aldrig varit enklare – eller mer kul! Och passa på, paletten finns endast i en begränsad utgåva och kommer flyga av hyllorna snabbare än vad vi hinner säga Lyko är bäst, ingen protes-
 


 

18 jan, 2024
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024