Solnedgångs-ögon, CBD-solkräm & reparerande balsamspray

Veckans nyheter är hetare än sommargrillen! Här kollar Lykos skönhetsredaktörer närmare på rykande färska lanseringar från NARS, Mantle och Redken. Häng på!

28 jun, 2023
3 gillar

Luta dig tillbaka i trädgårdsstolen och värm upp dina köp-fingrar. I veckans Weekly Wantsies har vi lagt beslag på vad vi bedömer vara sommarens bästa fynd, nämligen:

 

Ljuvliga NARS Quad Eyeshadow Laguna Sunset för sommarens fester.

Underbara Mantle The SPF – Skin Caring SPF 50 som håller solen borta!

Fantastiska Redken Acidic Bonding Concentrate Lightweight Liquid Conditioner som reparerar ditt sommarhår.

 

Veckans nyheter

 

Quad Eyeshadow Laguna Sunset, NARS

 

Men NARS… skärp er. Den här paletten sitter såååå fint till somrigt solbränd hy att vi inte vet vart vi ska ta vägen. Vad finns ens att skriva om den annat än att den är helt perfekt? Du vet föräldrar som säger ”nää inte skulle väl mina lilla Olle göra så?”, när deras unge får kritik? Exakt så skulle vi reagera om du försökte säga något negativt om denna underbaring! Här bjuds du på fyra glittriga, varma ögonskuggor och vi ÄLSKAR varenda en. Den ljusa är perfekt för att piffa en vardagslook medan de lite mer pigmenterade kommer vara helt galet läckra på sommarens fester. De sitter dessutom som berget. Efter att ha försökt tvätta bort glittret i bilden ovan blev hela vår skönhetsredaktörs arm alldeles sparkly i flera timmar efter. Ska du köpa en palett i sommar så för skönhetsgudarnas skull – köp denna!

 

The SPF – Skin Caring SPF 50, Mantle

 

Är det värsta du vet solkrämer som täpper till din hud, ger finnar och allmänt bara stör? Då kommer du älska Mantles nya, lyxiga variant! The SPF är ett hudvårdande under. Produkten är bland annat berikad med havtornsextrakt, E-vitamin som ger näring till huden och (förstås) Mantles exklusiva signaturingrediens CBD, som lugnar och återfuktar! Förutom att den är helt sanslöst mummig för din hy lämnar den också en VÄLDIGT glowig finish. Huden har aldrig sett så här lysterrik ut – samtidigt som den hålls skyddad mot både UVA- och UVB-strålning. Och självklart har den spf 50. Ja, vi hade inte nöjt åt med något mindre! Ett rakt igenom väldigt lyxigt köp, för dig som vill unna dig en solkräm som ger det lilla extra.

 

Acidic Bonding Concentrate Lightweight Liquid Conditioner, Redken

 

Säkert har du som vi i flera år varit besatt av ett annat känt hårvårdmärke som anses kunna läka skadat hår inifrån? Nu har de produkterna börjat få konkurrens, bland annat av Redkens Acidic Bonding Concentrate Lightweight Liquid Conditioner! Detta är en väldigt lätt balsamspray som är designad för dig med tunn, fin hårkvalitet. Du fattar säkert vad det betyder? Yes, produkten lagar håret UTAN att tynga ned. Särskilt bra är produkten på dig med färgbehandlat hår, men alla kan använda den. Den funkar nämligen genom att återställa hårets PH-balans (som gärna tar stryk av hårfärg). Den ger också både frisskontroll samt fyllighet och volym. Tillåt oss ett OMG! Lykos skönhetsredaktörer upptäcker även denna bonus: produkten doftar MAGISKT gott!
28 jun, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024