Sommardoft från D&G, matt bas från Nars och saftiga lockar från Maria Nila!

Här kommer din bästa nyhetsbulletin med det hetaste heta och nyaste nya från Lykos välspäckade lagerhyllor. Veckans Weekly Wantsies är fylld av godsaker!

25 maj, 2023
3 gillar

Veckans vackra frestelser är tillbaka! Här kommer en rykande färsk omgång av spännande produktnyheter som kommer att få ditt hjärta att slå extra snabbt! Oavsett vilken dag det är så finns det alltid utrymme för att skämma bort sig själv med några fantastiska skönhetsprodukter. Här kommer nu fem nylanserade, oemotståndliga snyggingar som kommer att ta din vardag till nästa nivå!

Veckans favoriter som har fångat vårt hjärta är:

 

Veckans Weekly Wantsies: 

Summer Vibes, Dolce & Gabbana

 

I början av 2000-talet förändrades parfymmarknaden för evigt. Då lanserades nämligen den EPISKA doften Light Blue från Dolce & Gabbana! Och doften blev utan tvekan en kultklassiker av RANG. Självklart fattade Dolce & Gabbana själva vilken perfektion de skapat och lanserade även body lotions, herrdofters och flankers. Och vi tackar så mycket för det! Nu kommer årets sommardoft 2023: Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes! Och vi höll på att trilla av stolen när vi såg dem. Så UNDERBART vackra flakoger! Men du behöver icke frukta, har du varit ett D&G fan länge kommer du genast att känna igen den klassiska citrusbasen från den ikoniska Light Blue-doften. MEN i denna limited edition finns även de fräscha och glädjefyllda noterna av bergamott, persika och cederträ. När du applicerar denna parfym kommer du att föras till en plats där solen alltid skiner och lyckan är ständigt närvarande. Nästan i alla fall! Det är liksom som att Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes EdT är inte bara en doft, det är en upplevelse!


OBS: Kom ihåg att denna parfym är en begränsad sommarupplaga, så se till att säkra din flaska innan den tar slut. Det är en doft du inte vill missa!

 

Guava Microfiber Hair Towel, Ceremonia

 

Du har säkert hört att ditt hår är som MEST ömtåligt när det är blött. Och därför vill vi nu presentera för dig den ultimata kärleksförklaringen till ditt hår efter duschen: Ceremonia Guava Microfiber Hair Towel! Det är en mirakulös microfiber-handduk som kommer att torka ditt hår snabbt och otroligt skonsamt vilket för att ditt hår blir mindre frissigt, sprött och statiskt. Och det som är så EXTRA bra är att gummibandet vid på sidorna verkligen håller tätt mot huden så du kommer inte bli blöt eller få hårtestar i ansiktet. Ceremonia Guava Microfiber Hair Towel är tillverkad av supermjuk mikrofiber av hög kvalitet, passar perfekt för alla hårtyper och längder. Den är lätt och bekväm att använda, och med den praktiska breda träknappen kan du säkra den på plats. Och vill du höra det allra bästa? Denna magiska handduk är inte bara skonsam mot ditt hår, den är också snäll mot planeten! Den är nämligen tillverkad med miljövänliga material och är ett hållbart alternativ till traditionella handdukar. Det är ju jätteskönt att veta när du står där med ett glansigt och välmående hår – att du faktiskt också var snäll mot miljön!

 

 

Baby & Kids Mineral Sunscreen Cream SPF50, Naïf

 

Framför oss väntar soliga dagar och glada småttingar! Glada småttingar UTAN bränd hud! Hur? Jo, låt oss presentera Naïf Baby & Kids Mineral Sunscreen Cream SPF50, en superhjälte i solskyddsform! Denna mineralbaserade solkräm är speciellt utformad för att skydda ditt barns känsliga hud mot skadliga UVA- och UVB-strålar. Den innehåller en mineralbaserad formula med spf 50 som lägger sig som en skyddande filt på huden och reflekterar bort solens starka strålar, utan att irritera eller täppa till porerna. Naïf är också ett framtidens företag som verkligen är mån om både barnen och vår värld. Solskyddet är tillverkad med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser och är fri från skadliga kemikalier, nanopartiklar och parabener. Dessutom är den vattenresistent, vilket betyder att den står emot lek och vattenkrig utan att tappa sin effekt. Och du, kom ihåg att solskydd är viktigt för alla, oavsett ålder. Så även om du inte längre är en "baby" eller "kid", kan du också njuta av fördelarna med Naïf Baby & Kids Mineral Sunscreen Cream SPF50! Eller spana in vuxenvarianten!

 

 

Coils & Curls Co-Wash, Maria Nila

 

När härliga Maria Nila släpper nya produkter – då rapporterar Weekly Wantsies! Det är sedan gammalt. Har du lockigt hår som behöver extra kärlek och vård? Då är sprillans nya Maria Nila Coils & Curls Co-Wash schampot du har letat efter! ”Co-Wash” står för "conditioner wash", vilket innebär att det är en mild och vårdande rengöring som inte torkar ut håret! Jo, för det är ju så att lockigt hår är ofta mycket mer i behov av fukt än andra hårtyper. Använder du vanligt schampo så KAN det var för starkt och uttorkande på ett lockigt hår. Resultatet är torra, frissiga lockar och krusiga längder. Det unika med Maria Nila Coils & Curls Co-Wash är en kombination av närande sheasmör, återfuktande arganolja och stärkande keratin som arbetar tillsammans för att bevara lockarnas naturliga elasticitet och glans. Resultatet är mjuka, definierade och frizzfria lockar som får hela världen att avundas!

 

Soft Matte Complete Foundation, NARS

 

En av årets hetaste trender inom smink är återtåget av den mer matta looken. Det är dock INTE totalmatt och heltäckande à la 2013 som gäller, nej nej. Utan ta det bästa från den lätta, glowiga foundationen som varit poppis så länge och para ihop den med en sammetslen matt formula. Då får du kärleksbarnet NARS nyhet Soft Matte Complete Foundation! Det här är en riktig pärla som vi på Lyko Magazine har fallit pladask för! Det är en otroligt byggbar produkt som är medeltäckande och blurrande. Här får du en flawless bas med typ minsta möjliga ansträngning. Stort plus för hållbarheten (det ser bra ut hela dagen!!) och för att det finns så många nyanser. Då kan du vara säker på att du hittar en nyans som passar dig!

 

25 maj, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024