Sprillans ny retinololja, rubinorkidéer och kräm mot den ”femte rynkan”

Ett fullproppat skepp kommer lastat med nyheter så heta att det är bäst du håller i dig. Häng med! Här listar vi veckans Weekly Wantsies.

04 mar, 2022
5 gillar

På Lyko läggs det upp minst 90 nya produkter varje dag! Huuur ska en kunna hålla koll på allt det? Jo, men det är därför Weekly Wantsies finns! Här hittar du veckans gobitar koncentrerade på ett och samma ställe – och oftast även testat och kvalitétsäkrat av skönhetsredaktionen! Läs och njut!

Idag ska vi lyfta fram:

Ny silkeslen, sammetsfoundation från Sensai med SPF25
Bevara hårfärgen OCH bosta med glans med den NYA serien från Kérastase
Stjäl all uppmärksamhet med den nya parfymen Ruby Orchid från Victor&Rolf
Behandla den nya FEMTE RYNKAN med superhärliga Filorga time-filler 5 xp
Maggie - den nya hudvårdssensationen på marknaden. En skapelse av Kakan Hermansson.

Sensai Flawless Satin Moisture Foundation

Just när man trodde att det inte kunde komma bättre grejer från Sensai så lanserar de Flawless Satin Moisture Foundation! Bara lyssna på orden! Flawless, ja tack! Satin, men MYS! Moisture, öh, don’t mind if I do! Och foundation, ja, det är därför vi är här. Allt detta har Sensai förpackat i en enda läcker glasförpackning med smidig pumpfunktion som bara SMÄLTER ut över ditt ansikte. Resultatet är precis det som utlovat: mjuk, sammetslen hy. Dessutom är foundationen berikad med ljusreflekterande puder för en fantastisk lyster och glow. OCH OCH OCH!! Det är SPF25. MAGISKT! Täckningen är lätt till medium men absolut byggbar där det behövs. Håller kanonbra och känns inte alls på huden. VÄRT!



Kérastase Chroma Absolu

Hej, hallå och välkommen säger vi till denna UNDERBARA Kérastaseserie som heter Chroma Absolu. Så stilig i sin rosa och kromfärgade förpackning! Enligt en miljöhälsoenkät från 2015 har cirka 84 procent av alla kvinnor och 25 procent av alla män färgat håret någon gång. Och vi alla vet att om vi har lagt tid (och mängder av pengar) på att få en snygg hårfärg så vill man ju BEHÅLLA DEN SÅ LÄNGE SOM MÖJLIGT! Och DÄR har vi hela idén med Kérastase Chroma Absolu-serien. Behåll en strålande vacker hårfärg med massor av glans! Bain Chroma Respect (bain är det franska ordet för ”tvätt”) är ett återfuktande schampo för skadat och färgbehandlat hår som är, i vanlig Kérastaseordning, superbra! Och det skadar ju inte att det finns en hel SERIE med mask, leave in, balsam och en spännande glansgivande behandling (!) vars enda mål är att göra DITT hår starkt, snyggt och SUPERGLANSIGT!

 


Victor&Rolf Ruby Orchid

Victor&Rolfs första parfym, Flowerbomb, lanserades 2004 och vållade stor debatt. Tack vare sin vågade flakong FÖRBJÖDS parfymen bland annat på norska flygplatser, då det ansågs att den i formen påminde om en handgranat! Skandalöst! Så naturligtvis fortsätter den smarta duon att spruta ut uppföljare, så kallade ”flankers”, av sin originaldoft.

Nu kommer Flowerbomb med en twist av orkidé! Flowerbomb Ruby Orchid är en parfym som sägs vara skapad för en glamorös, självsäker och lite provokativ ”Femme Fatale”. Alltså en doft för dig som vill stjäla all uppmärksamhet ur rummet! Det är en riktigt god doft! Mycket ”mognare” än den glada och spralligare Flowerbomboriginalet, men du kan verkligen känna av släktskapet. Doften doftar på ren svenska vanilj, orkidé, persika och rödvin! Förstå vilken spännande sötpudrig blomfrukt-doft detta är. Den för direkt tankarna till ett mörkrött sidendraperi med sexig svart spets. Självförtroende och magnetism. Friskhet, dans och kul. Ta ett djupt andetag och slut ögonen, det är showtime!



Filorga Time-Filler 5 XP Cream

Visste du att det finns hela fem typer av rynkor? Det finns: mimiska rynkor, djupa rynkor, ytliga rynkor och torrhetsrynkor. Ja, och nu har man hittat DEN FEMTE RYNKAN! (Som om vi behövde fler?!). Gissa tre gånger vad som ligger bakom denna rynka då? Jo, våra mobiltelefoner! Inte bara en stel nacke och en puckelrygg, nu har vi fått halsrynkan också. Detta har blivit det nya hudvecket vi älskar att hata! Filorga, de smartisarna, är ju på denna rynka som en fiskmås på en fiskpinne och har precis lanserat Filorga Time-Filler 5 XP Cream! En intensivt multikorrigerande dag- och nattcreme med en formula som innehåller kraftfulla, aktiva ingredienser! Hurra! Get on my face now! Suuuperhärlig, krämig konsistens med Filorgas trademarkade doft. Viken härlig kvalité! Detta är dessutom en kräm som har kliniskt bevisad effekt OCH är testad under dermatologisk kontroll. Så bra ju!

Maggie

Hudintresserade mediafenomenet Karin ”Kakan” Hermansson har ÄNTLIGEN släppt egna produkter! Efter åratal av skrivande, pratande och poddande om huden och hudvård har Kakan precis lanserat två av tre planerade hudvårdsprodukter under namnet ”Maggie”.

En ansiktsolja och en nattmask. Nattmasken gillas skarpt av skönhetsredaktionen. Det är en perfekt blandning av fett, fukt och syror. Även ansiktsoljan är något utöver det vanliga! Innehåller bland annat ett retinolderivat som inte irriterar huden utan bara jobbar mot ålderstecken och ger en klarare hy. Derivatet är dessutom blandat med vårdande oljor och squalane. Det säger verkligen bara SCHLURP i huden när oljan försvinner ner och lämnar efter sig en uppklarnad hy med sammandragna porer och ett härligt glow. Bra jobbat Kakan!





04 mar, 2022
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024