Tre heta hudvårdsnyheter och en riktigt skruvad mascara!

Yes! Nu finns virala Origins ÄNTLIGEN på Lyko. Här kan du läsa dig mätt på den och många fler rykande färska skönhetsnyheter!

04 apr, 2023
3 gillar

Som skönhetsredaktörer på Lyko älskar vi förstås alla artiklar vi skriver lika mycket – men Weekly Wantsies har ändå en liite särskild plats i våra hjärtan. Här går vi igenom vad som är nytt, trendigt och framför allt värt dina pengar. Häng med när vi dreglar över dessa godingar:

 

 

Läs mer om veckans nyheter

 

Origins

 

Aaaah härliga Origins. Vi älskar alla produkter, deras naturliga ingredienslistor och höga kvalité. Detta är inte ett nytt märke, men hänger du på Tiktok har du säkert sett dem susa förbi i flödet som en ny ”trend”. Vår favorit-favorit av många favoriter är nog nattmasken Drink Up Intensive Overnight Mask. Den lägger sig som ett helt otroligt mysigt lager över din hud, återfuktar nästan helt sjukt bra och doftar dessutom super. ”Bästa nattmasken jag testat” säger en av våra redaktörer.

 

En annan produkt som hittat sig rakt in på vår stående inköpslista är Ginzing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer – en lätt färgad fuktkräm som tillför glow och lätt färgkorrigering, samtidigt som den innehåller solskydd och återfuktar. Oslagbart!

 

Clear The Way Clarifying Face Wash + Clear The Way Clarifying Mud Mask, Florence by Mills

 

Det är något med Florence by Mills och märkets pastelliga förpackningar som alltid får oss på bra humör. Gen Z-märket har också blivit lite av en viral skräll, så uppenbarligen håller många andra med oss! Denna ansiktsrengöring riktar sig kanske främst till en lite yngre målgrupp OCH dig med fet eller oren hy. Pärlan till produkt innehåller nämligen salicylsyra som rengör porerna och niacinamid som reglerar olja.

 

Som ett perfekt komplement vill vi även tipsa om deras nya lermask. Med bland annat kolpulver, flera olika sorters oljor och salicylsyra (igen) avlägsnar den allt från smuts till döda hudceller. Används med fördel några gånger i veckan och som en bonus är den helt vegansk. Bingo!

 

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor

 

Okej, håll i dig. Nu blir det skruvat! Max Factor lanserar nu en helt ny mascaradesign med en väldigt spännande twist. Ja, bokstavligen, alltså. Här får du nämligen två mascaror i en. Längst ned på mascaran sitter en liten rörlig del som kan vridas kring sin egen axel. Gör du det skruvar du också på själva applikatorn, till den fått ett helt nytt utseende. Sjukt va? Den ena vridningen ger dig maximalt med separation och längd, den andra gör dina fransar fylliga och lyfter. Det är ju så smart att man undrar om inte alla mascaror kommer ha denna finess i framtiden? Ooohhh gåshud!

Läge 1...
...och läge 2.

 

Moisture Surge Limited Eidition 100-Hour, Clinique

 

Detta är dagkrämen som de flesta köper en gång, och sedan en gång till, och så en gång till och så… ah, du fattar! Alla älskar Moisture Surge! Nu släpper Clinique dock den hyllade produkten i en limiterad utgåva som är ÄNNU mer återfuktande. Nya Moisture Surge har berikats med stjärningrediensen aloe vera och lovar därför upp till HUNDRA timmars återfuktning. Vi skämtar inte! I övrigt får du samma lätta, oljefria gelkräm som glider på huden enklare än Bambi på hals is. Perfekt för dig som gillar lätta ansiktskrämer! Vi blir lite extra förtjusta när vi inser att den även känns otroligt svalkande mot din hud. I sommar kommer du vara såå lycklig när du smörjer den på soltagen hy! Som en after sun, fast tio gånger bättre typ?!

04 apr, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024