Uppstramande primer och parfym på nyckelring

Veckans upplaga av Weekly Wantsies bjuder på spännande nyheter från Peter Thomas Roth, Isadora och Filorga - med flera! Se produkterna vi villhöver just nu.

08 dec, 2023
6 gillar

Weekly Wantsies är våra redaktörers absoluta favoritserie. Varför? Därför att vi får sätta tänderna i det senaste av det senaste, hetaste av det hetaste, på skönhetsmarknaden. SÅ KUL! Trillar några av dessa lanseringar ned i din kundkorg? Vi skulle tro det! Denna vecka har vi lagt vantarna på:

 

 

Veckans nyheter

 

Instant Firmx No Filter Primer, Peter Thomas Roth

 

Hängde du med i sociala medier när Peter Thomas Roths ögonkräm blev helt SJUKT viral? Instant Firmex Eye spred sig som en löpeld över internet när en kvinna visade upp dess ÖGONBLICKLIGA effekt på sina påsar under ögonen. Lykos redaktion skrev direkt en artikel om ögonkrämen – men innan vi tryckte på publicera hade produkten redan tagit slut. Så känd blev den! Det är ju dock inte den vi ska snacka om nu, utan syskonprodukten som nyss lanserats. Instant Firmx No Filter Primer är exakt vad det låter som. En uppstramande primer som ger en kosmetisk tilltajtning av hela ditt fejs. Ger en suverän effekt (ända tills du tvättar bort den). Men sjukt va? Hur funkar den ens? Nej, vi vill inte veta, vi vill bara använda den ALL OVER THA BODY! En riktig sådan där ”du måste testa för att fatta-produkt”!

 

No Compromise Lightweight Matte Foundation, Isadora

 

Vårt favoritmärke för prisvärda köp, Isadora, har steppat in i framtiden och svirat om sin look! *Busvisslar opassande!* Flera produkter från sortimentet får sig nu en rejäl makeover och vi är HÄR för den. Snacka om lyft! Inte bara har Isadora slutat helt med att retoucha sin reklam, även produkterna ser helt underbara ut! Tillexempel den underbara No Compromise Lightweight Matte Foundation, som fått ny design men behållit  sit underbara innehållet och braiga pris! Prislappen ligger kvar på en nivå vi vill kalla för VÄLDIGT PLÅNBOKSVÄNLIG, medan den plötsligt nu ser ut som vilken premiumprodukt som helst. Dessutom är det också en rakt igenom BRA foundation. Ja, och självklart finns tillhörande concealer. Tillsammans gör de din hy helt flawless!

 

Daydream of a Rose Garden, By Far

 

Är du en av många som tycker att parfymen försvinner från din hud ju längre dagen lider – men du vill inte ta med hela parfymflaskan för att applicera igen? Då är smarta By Far din lösning! På redaktionen tycker vi det är lite sjukt att ingen tänkt på detta tidigare. Här kommer nu alltså små, smidiga parfymflaskor med tillhörande ”karbinhake” för att du ska kunna fästa dem till exempel på utsidan av en väska. Applicera enkelt on the go och fyll på din lilla parfymflaska när doften tar slut. Du kan givetvis mixa och matcha mellan de olika dofterna hur du vill. Den snygga lilla nyckelringen går att fylla med din favoritparfym, ja, till och med om en kommer från ett annat märke. By Far har dock MÅNGA dofter att välja bland. Vi tror inte du kommer hinna tröttna i första taget!

 

Global Repair Advanced Cream, Filorga

 

När det kalla vädret tar ut sin rätt på dig och din stackars hy (been there, done that) så är det en bra barriärkräm du behöver. Med en sådan får du som ett extra skydd för din hy. Se den som ett lager av göttigheter som din hud som en björn får gå i ide i under vintern! Global Repair Advanced Cream från Filorga är den tänkbaraste mysigaste krämen att förälska sig i under vinterhalvåret. I sin burk ser den tjock och härlig ut, som det finaste smöret i världen ungefär! Det enda du vill göra är att bre ut den över huden ASAP! Väl vid applicering har den dock en nästan smältande egenskap, som gör att den sprider sig som ett flortunt, megasmjukt lager. Använd morgon och kväll och din hud kommer skicka blombud till dig som tack!

 

Clean it Zero Brightening Peeling Gel, Banila Co

 

Om du smörjer och smörjer med serum och krämer, men huden är fortsatt torr, då MÅSTE du testa att först göra en peeling. När du använder en peeling i ditt ansikte tar du nämligen bort oljor, smuts och torr hud som annars är IVÄGEN för fukten från alla krämer och serum som ska ned i din hy. Turligt nog för dig lanserar Banila Co nu en jättesnäll peelande gel som gör jobbet - och gör det bra! Här får du en duktig energikick – inte bara till huden! Hur fin är liksom inte denna knalliga förpackningen? Ta en liten mängd i handflatan och massera in i ansiktet. Snart kommer små korvar av produkt och din hud att börja rulla av ansiktet. SÅÅÅ SATISFYING! Proffstips: skölj ur handfatet noga efteråt för annars blir partnern sur…Efteråt är det bara att njuta av kinder så lena att bebiskinder känns som sandpapper i jämförelse.

08 dec, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024