Väldoftande spa-serie, läckert läppstift och skönhetssömn i en låda

Missa inga heta nyheter på Lyko.com! Vi sammanfattar allt åt dig exakt HÄR!

10 dec, 2021
2 gillar

Weekly Wantsies ger dig de senaste skönhetsnyheterna. Varje vecka kommer nya gobitar på Lyko.com som du verkligen inte får missa – och vi har valt ut några åt dig här!


Denna vecka har du turen nog att få läsa om dessa golden nuggets:

1. LYKO SPA - Ny SPA-serie i Lykofamiljen

2. Amelie Soie Secrets de beauté Premium Collection The Perfect Duo Silk Pillow & Silk Sleep Mask - Villhövergrejer för din bästa skönhetssöm

3. Depend 7day Hybrid Polish 10-pack - Prisvänligt 10-pack med bästsäljare. JULKLAPPSVARNING! 
4. Linda Hallberg Crayon Lipliner: Cherry - härlig multifunktionell läppenna
5. MAC Cosmetics Lipstick: Wild Card - Julens hetaste läpptsift!  

 

LYKO SPA

Lyko tillverkar verkligen helt SVINBRA produkter! Det är IMPONERANDE hög nivå på otroligt stor del av sortimentet! By Lyko har PRECIS NU skapat en kroppserie med tre produkter som gör din hud lenare och mer väldoftande än en sju-veckors kattunge som rullat i sidenflarn! Dessutom finns det två kollektioner med olika dofter, Sweet Iris och Aqua Lily. Alla produkter kan även köpas för sig. Eller i ett priseffektivt kit. Kroppskrubben är en härlig blandning av både AHA-syra och mjukt peelande sockerkorn. Body soufflén är verkligen en fluffig, tjock och dryg kroppskräm som smeker sig fram på kroppen som säger "schlurp" och försvinner under ett nybildat sammetstäcke som förut var din hud. Handkrämen är både så bra, så väldoftande och så snygg att du kommer vilja ha den framme hela tiden! Superköp!

 

 

Depend 7day Hybrid Polish 10-pack

….och när vi ändå pratar om bra, köpvänliga paketeringar så måste vi ju verkligen nämna smarta, snygga, trendsäkra, högklassiga, svenska Depend! Depend var en av de absolut första företagen som vågade göra minilack när det vanliga på marknaden var superstora lack. En satsning som de nog INTE ångrar idag kan man ju lugnt säga. Förutom de supersnygga och trendiga minilacken som kommer i coola kollektioner flera gånger per år så gör de ÄVEN nagellack som håller lika bra som ett salongslack och ska hålla i sju dagar. Det lacket heter ”7 days” (logiskt). Nu i jul har Depend packat sina tio bästsäljande nyanser från 7 days-kollektionen i en suverän julklapp! Här har du lack i MÅNADER för alla slags tillställningar PLUS helt perfekt julklapp till någon som gillar nagellack! För extra bra effekt av tekniken så bör du använda 7 days under- och överlack.

Mmmm men godnatt då! 



Amelie Soie Secrets de beauté Premium Collection The Perfect Duo Silk Pillow & Silk Sleep Mask

….och när vi ändå pratar julklappar så måste vi ju nämna sanslöst lyxiga Amelie Soie! De har alltså skapat en julklapp med ett örngott OCH en Amelie Soie Beauty Silk Sleep Mask i äkta mullbärssilke i samma paket (till KANONBRA pris!) i hela tre snygga nyanser! Mullbärssilke består av aminosyror och är uppbyggd likt vår hud. Siden absorberar bara en tredjedel fukt jämfört med andra material, vilket innebär att din hud kan behålla sin fuktbalans bättre och att du behåller de fina hudvårdande produkterna i din hud istället för att ditt bomullsörngott suger upp det. Dessutom blir det svalt när det är varmt och varmt när det är svalt. Siden drar inte åt sig kvalster eller pollen och är därför extra bra för personer med känslig hud. OCH silket är snällt mot håret, det behåller formen bättre, trasslar sig inte eller blir torrt utan får en kanonfin glans. Så detta är typ den BÄSTA julklapp du kan önska dig (eller köpa till dig själv!)

 

  

Linda Hallberg Crayon Lipliner: Cherry

 

Linda Hallberg är svårslagen när det kommer till kreativitet, färgkunskap och formkänsla. Dessa talanger kokades ner i hennes eget företag vid namn LH Cosmetics. Makeupen vann snabbt priser och blev hyllat överallt på grund av den höga kvaliteten och alla proffsiga pigment. Idag finns en stor kollektion med produkter och senast ut att lanseras är dessa SUVERÄNA lipliners i 5fem härliga nyanser! De glider på, nästan som smör men de stannar där du lägger dem, och de doftar MAGISKT gott! Vi har aldrig tänkt på hur mycket en härlig doft på din lipliner kan göra för att brighten up your day! Dessutom är liplinern vattenfast, otroligt lätt på läppen och sitter mjukt och skönt på HELA dagen! OCH inte bara är Crayon Lipliner vegansk, den är en multi use-produkt som går bra att använda på kinder, ögon, bryn och kropp också!

LH Cosmetic Crayon Cherry har parat sig vackert med MAC Cosmetics Lipstick LR Wild Card! OOOOH så snyggt! 


Mac Hypnotizing holiday

Hallåååå Mac! Makeupernas makeup Mac släpper nu en jättespännande julkollektion med ögonskuggor, läppglans, eyeliner, glow och LÄPPSTIFT! MAC får verkligen A+ i betyg för den fantastiska formulan på all makeup. Men SPECIELLT för läppstiften där de på ett magiskt sätt sitter både skönt och snyggt på läpparna en hel dag. Inte undra på att Mac är ett av världens bästsäljande skönhetsmärken. Nu till jul gäller såklart glitter och glam, men läppstiften i kollektionen har en matt finish och rejält med tryck i pigmenten. Passar perfekt till en glimrande look ELLER bara för sig själv som ett jäkla statement! SÅÅ SNYGGT! På bilden har vi kombinerat LH Crayon Lipliner med Macs läppstift Wild Card. Helt otroligt va?

 

 

 

10 dec, 2021
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024