Vinpeeling, vinylläppstift & en kvällsdoft från Le Couvent

Veckans nyheter bjuder på ett smörgåsbord av ny hudvård, smink och parfym! Läs mer om godingarna här i Weekly Wantsies.

24 apr, 2023
6 gillar

Weekly Wantsies är artikelserien för dig som bara nöjer dig med det senaste av det senaste. Här går vi igenom de mest uppseendeväckande nyheterna som trillar in hos oss! Denna vecka kikar vi närmre på:

 

 

Veckans skönhetsnyheter

 

Sperone, Le Couvent

 

Letar du efter den perfekta kvällsdoften att ha i sommar? Ditt sökande är officiellt över! Nya Sperone från lyxiga (men icke pråliga) Le Couvent är en varm och sensuell lansering med tydliga inslag från trä, blommor och het amber. Den kommer göra sig P E R F E K T på fest i varma temperaturer. Sperone ska ha inspirerats av ön Korsika, men vi tänker direkt på solnedgångar när vi doftar på den – oavsett plats! Noterna är bergamott och timjan i toppen, blomman immortelle och svartpeppar i hjärtat och en bas av labdanum och cederträ. Liksom med ALLA Le Couvents parfymer sitter den också kvar lääänge på huden. En riktigt classy parfym, som liksom övriga dofter från märket är allt vi vill ha! Den är både vuxen och sexig på alla de rätta sätten.

 

Superstay Vinyl Ink, Maybelline

 

Det här läppstiftet är egentligen inte helt nylanserat utan har redan funnits i alla fall under några månader. Det är däremot så EXTREMT hajpat att vi ansåg att det platsade i Weekly Wantsies ändå! Som du hör på produktnamnet är en av grejerna med Superstay Vinyl Ink att hållbarheten är to die for. Du bjuds på en väldigt full täckning, enkel applicering med fluffig applikator och MÅNGA snygga nyanser att välja bland. Vi har testat nyansen Coy som är en perfekt, lite retroinspirerad nyans som drar mot vinrött! Ett annat stort plus är förstås också priset på denna pärla! Du får mycket för pengarna så som med all makeup från Maybelline.

 

Gauze Peeling Wine, Neogen

 

Nästa hållplats: peeling! Neogen använder något så coolt som bioteknik för att förbättra sin hudvård, bland annat denna underbara peeling som verkar uppstramande för huden. I produktnamnet hittar du det engelska begreppet för vin, vilket också finns med i ingredienslistan. Färgen på peelingen är även tydligt vinröd! Spännande! Den doftar dock inte alls vin, utan bara druvor. Eller i andra ord: supergott! Inuti den megastora burken ligger MASSA peelingpads som verkligen simmar runt i den vinfärgade peelinglösningen. Kolla bilden bara! Padsen är också smartare än vad vi är vana vid. På baksidan finns en liten ficka där du kan stoppa fingrarna för bättre grepp. De är också tillverkade i tyg och ger på så vis även en mekanisk peeling tack vare den lätt grova ytan på materialet. Efter användning kommer du få hy som känns lenare, och framför allt SER klarare ut! Peelingen innehåller också antioxidanter som sedan skyddar din hy från yttre påverkan.

 

All-Round Cream, Lavera

 

I sommar när fötterna känns torra efter massa sol och bad, eller i höst när huden på händerna fnasar, då kommer denna hudkräm kännas helt oumbärlig! Den innehåller nämligen BÅDE återfuktande aloe vera OCH mjukgörande mandelolja. Det enda din hud behöver – och hinkvis av det! Bara att beskåda krämen i sin burk får en att vilja använda den överallt och sedan överallt igen. Den otroligt dryga allt i ett-krämen är dock bara en av många godingar från det sjukt prisvärda märket. Lavera är nylanserat på Lyko och vi hittar MÅNGA fler pärlor, varav vi egentligen skulle vilja testa alla ASAP! Ett riktigt bra plånboksvänligt märke som har allt från hudvård till makeup!

 

Night Creme Revitalizing Care, All I Am Beauty

 

Om du tycker att sägningen ”kaka på kaka” är det bästa som finns kommer du uppskatta den här formuleringen. I sin nya nattkräm har All I Am lagt typ TUSEN goa ingredienserna ovanpå varandra, och så ytterligare några till. Här hittar du retinol, E- och C-vitamin, fettsyror och olja från både jojoba och raps. Som du hör är detta en anti age-cocktail utan dess like! Det skadar heller inte att den kommer i en snygg och lyxig förpackning med gulddetaljer! Denna passar alla som vill börja jobba mot hudens åldrande för att motverka fina linjer och rynkor.

24 apr, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024