Vågade eye patches, kändisparfym & kokosdoftande kroppsvård

Underbara sommar, underbara beautyfavoriter! Vilka är de hetaste skönhetsköpen just nu? Med Weekly Wantsies får du nyheterna du bara inte får missa.

30 maj, 2023
1 gillar

Håll i dig för här kommer fem nyutgivna, lockande produkter som kommer att lyfta din skönhetsrutin till nya höjder och få din inre skönhetsnörd att fnittra av förtjusning! Weekly Wantsies är stället där vi presenterar våra absoluta favoriter bland allt det nya inom skönhetsvärlden. Denna vecka har vi förälskat oss lite extra i dessa fem godingar:

 

 

Veckans skönhetsnyheter:

 

Coconut Cedarwood Body Scrub & Body Cream, Estelle & Thild

 

Go coco-nuts i sommar med Estelle & Thilds bästsäljande kroppsprodukter – i en helt ny limited edition doft! Vi har lagt vantarna på årets två heta sommarmåsten: nya Coconut Soufflé Body Cream och Coconut Crunch Body Scrub! Kroppskrämen har otroligt mjuk formula, där en liten klick räcker lååångt och snabbt sjuunker in i huden. Om du inte redan har införskaffat sommarens återfuktning är denna ett hett tips! Sen har vi skrubben, som är berikad med näringsrika oljor och sheasmör och kommer göra din hud barnligt len. Med samma goda doft förstås! Även om du vanligtvis inte definierar dig själv som ett kokos-fan kommer du digga denna! Den doftar inte som den vanliga, för vissa, överväldigande söta kokosdoften. Denna är FRÄSCH med stora bokstäver, där det vita sockret och cederträet får komma fram i strålkastarljuset.
 

Coconut Soufflé Body Cream 
Coconut Crunch Body Scrub 

 

Ultra Pure High-Potency Serum 5.0% Niacinamide, Kiehl’s

 

Kiehl’s har släppt tre nya Ultra Pure High-Potency Serum, där vi föll som pladask för deras nya niacinamidserum! Men trots att detta är ett serum som vid första anblick kanske ser lite enformigt ut är så inte fallet. Niacinamid är nämligen känt för att den arbetar på så många olika sätt! För det första är det en riktig stjärna på att minska förstorade porer och bekämpa orenheter. För det andra jämnar niacinamid ut din hudton genom att minska rodnader och pigmenteringar i huden. Och för det tredje ger ingrediensen ökad spänst och ser till så att hudbarriären blir starkare, genom att förhindra fuktförlust i huden. Det finns med andra ord så mycket BRA med niacinamid! Dessutom är det en riktig hudvårdsgoding som funkar för i princip alla hudtyper, men ger flest fördelar för de med fet eller blandad hy.
 

 

Surfing Under The Eye Hydrating Treatment Gel Pads, Florence By Mills

 

Allas våran favvo Stranger Things-stjärnas märke Florence by Mills har släppt nya återfuktande eye patches – i form av en havsvåg! Därav det kreativa namnet Surfing Under The Eye Hydrating Treatment Gel Pads. Vågat! Faktum är att vi på Lykos redaktion typ aldrig testat en ögonmask som sitter SÅ bra? Vågen skapar liksom den perfekta kurvan som lägger sig som en smäck under ögat och upp mot tinningen. Och precis som en våg är gjord av vatten är de otroligt återfuktande för den känsliga huden under ögat. Padsen innehåller hydrolyserad hyaluronsyra som återfuktar och plumpar, medan en blandning av hållbart framställda växter hjälper till att återuppliva hudens naturliga fuktbarriär. Resultatet är intensivt återfuktande gelpatches som sitter exakt där de ska.
 

 

ExaSoothe Daily Defense Cream, Murad

 

SE HIT du med känslig hud för här kommer din nya bästis! Dermatolog-utvecklade Murad har tagit fram en daglig barriärkräm fylld med lugnande och stärkande ingredienser för en rodnande och känslig hud. En av huvudingredienserna är nämligen havre, som både har en direktverkande lugnande effekt och återfuktar huden. Havre innehåller en massa näringsmässiga nyttigheter, bland annat en del omgea-3, omega-6 och essentiella fettsyror som hjälper till att stärka hudbarriären. Mumma för huden såväl som magen alltså! Utöver havren finner du sheasmör och niacinamid, som låser in fukt och förebygger torrhet och känslighet. Och om din hud ropar SOS, varför inte testa den både morgon och kväll? En extra härlighet är att barriärkrämen dessutom är anpassad för att funka under ögonområdet, så att du kan skippa ögonkrämen om du så vill!
 

 

MOD Blush, Ariana Grande

 

Ariana Grande, sångerskan med lika mycket energi som söthet har gjort succé med sina otroliga tidigare parfymsläpp som till exempel Thank U Next, Sweet Like Candy och Cloud. Nu har hon släppt ytterligare två parfymer som, om vi får säga det redan nu, är som upplagda för succé! Nyheterna är MOD Vanilla och MOD Blush, där vi fastnat lite extra för de moderna noterna i MOD Blush! Beroendeframkallande från första stund, lyssna på detta: pepprig rosépeppar, saftiga hallon, bergamott och passionsfrukt i toppen som sedan sensuellt gifter sig med doftens hjärtnoter av blommig magnolia, rosa rosenblad och päron. Detta bärs sedan upp av en mjuk bas av mysk, ambroxan och mjuka träslag! Kom igen liksom, detta kan ju inte bli något annat än ren succé!
 

 

30 maj, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

1 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024