Rosigt glow, snajdiga ögonbryn & doften av vår på flaska

Vad är väl en skönhetsnyhet? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles… alldeles underbar. Här är veckans hetaste nyheter på Lyko!

28 feb, 2024
3 gillar

Hipp hurra, för här kommer Weekly Wantsies! Studsar fram igenom skönhetsnyheterna, och du får följa med! Veckans nyheter lovar både glow, imponerande långa fransar och perfekta bryn. Följ med och dyk ned i dessa:

 

 

 

Veckans 5 godaste nyheter:

 

Lumineuse EdP, Chloé

 

Vill du dofta som en frisk, blommig vårfläkt? Då har franska Chloé precis lanserat din nya signaturdoft! Lumineuse är kärleksbarnet mellan en ros, en jasminbuske och solsken från en frisk vårdag. En sniff och vi kan blunda och föreställa oss strosa ner för en gata i Paris, i en fladdrande sommarklänning och med blommor i hand. Vi på Lyko Magazines redaktion är svaga för kombinationen av mjuka blommor och vanilj, och Lumineuse är balanserad till perfektion. Trust us. Toppnoten består enbart av jasmin, hjärtnoten av ros som sedan bärs upp av vanilj, amber och varma balsamiska noter.  Elegant, feminin och luftig. Chloé har tagit den (om vi får säga det) något tråkiga och uttjatade rosdoften och gjort den modern och oemotståndlig igen! And we are here for it! Bonus att flaskan är något av det finaste, vintage-inspirerade vi sett på länge.
 

 

Shaping Light Rose Glow, LH Cosmetics

 

Lagom till kärlekens månad släppte LH Cosmetics en ny rosig trio bestående av Shaping Light, Crayon och Fantastick Multi-use Lipstick – alla i en perfekt, mjuk rosig nyans! Vi på Lykos redaktion blev särskilt fästa vid den nya nyansen av Shaping Light. Det coola med LH Cosmetics är att de alltid designar sina produkter för att vara multi-use vilket självklart också är fallet för deras Shaping Light. Du kan använda den som highlighter, som primer eller blanda den med din vanliga dagkräm eller foundation för en extra lystrig bas. Vi fann att den gjorde extra fin ovanpå en krämrouge för en extra rosig och lystrig look. Detta är vår nya go-to för vårglow!
 


 

High on Life Mascara, Lyko

 

Höj blicken och fransarna till skyarna med nya High On Life Mascara från By Lyko. Med sin mjuka och smidiga silikonborste är det helt ärligt barnsligt enkelt att applicera mascaran och skapa lääääängd som får Turning Torso (Sveriges högsta byggnad hehe) att blekna! Hållbarheten överraskar också ordentligt. Även de på magasinets redaktion som ofta upplever att mascaran kladdar av sig på oljiga ögonlock kunde gå en hel dag utan det minsta antydan till pandaögon. Nej men snälla rara! Gillar du en mascara som både separerar fransarna och ger dem längd kommer du att älska denna nyhet från By Lyko – pluspoäng för det otroligt snälla priset! Klicka hem i detta nu.
 

 

Micellar Cleansing Oil, Bioderma

 

Vi hajade till direkt över namnet på denna nyhet från Bioderma – Micellar Cleansing Oil, alltså INTE micellärvatten? Hm, spännande! Vid närmare efterforskningar verkar namnet dock vara en liten luring, den funkar som en helt vanlig cleansing oil. Det som skiljer den lite från en vanlig rengöringsolja är den nästan vattenliknande konsistensen – den är VÄLDIGT rinnig! Gör som vanligt, ta en pump i handen och värm upp oljan lite mellan handflatorna, gå sedan in på torr hud och massera in i huden för att tvätta bort orenheter, smink och solskydd. Skölj av med ljummet vatten. Den känns dock väldigt snäll och lämnar huden ren, mjuk och utan den där oljiga känslan som vissa oljerengöringar lämnar efter sig. Perfekt för dig med känslig hud som ogillar en fööör oljig känsla på huden!
 

 

Brow Razor, Tweezerman

 

Tweezerman har precis lanserat en sprillans ny ögonbrynskniv i rostfritt stål där du enkelt byter ut bladet när det börjar bli slött! En ögonbrynskniv är ett otroligt smidigt verktyg för att få bort de mindre ögonbrynshåren, eller annat oönskat ansiktshår som du kanske stör dig på. Vi dömer ingen!  Tack vare att brynkniven är gjord av just rostfritt stål är rakbladet tåligt, hygieniskt och plättlätt att rengöra. Och ett sött litet bladskydd ingår så att du kan förvara den säkert. Tweezerman rekommenderar att du byter ut rakbladen ungefär var andra till tredje månad för bästa rakningsupplevelse, toppen att det ingår 3 extrablad! Det betyder att du får uppemot ett års optimal användning innan du behöver köpa en refill med extra blad igen. Najs!
 

 

28 feb, 2024
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024