Kräm från havets djup och Mantles nya lilla gröna

Finns det något härligare än nylanserad hudvård? I veckan Weekly Wantsies dyker vi ned i de senaste skönhetsläppen från Mantle, Purito och många fler!

18 apr, 2023
2 gillar

Veckas nyheter handlar om hudvård, hudvård och ännu lite mer hudvård! Och vi på Lykos redaktion kan inte bli mycket gladare! Häng med när vi kollar närmre på och kladdar med dessa släpp:

 

  1. En grön hjälte med CBD-krafter från Mantle
  2. Sapienics lerbaserade makeupremover
  3. Återfuktande kräm från havet och Purito
  4. Anti age-ansiktsrengöring från hudexperten Dr. Barbara Sturm

 

Veckans hudvårdsnyheter

 

The Green Mask, Mantle

 

Har du någonsin velat se ut som superskurken från actionkomedin The Mask? Du vet, med Jim Carrey i huvudrollen? Inte? Aja, nu har du i vilket fall som helst chansen med Mantles matchagröna ansiktsmask! Den är SÅ grön och doftar som en riktigt fräsch, citrusig matchasmootihe. Mums! Försök låta bli att äta den i stället för att applicera i ansiktet! The Green Mask är ett riktig energiknippe, fylld av antioxidantrik matcha, exfolierande BHA, fermenterad honung och självklart CBD – den ingrediens som Mantle är kända för. Masken verkar klargörande genom att rensa huden från tråkiga tilltäpptheter, putsar bort glåmighet och lämnar dig med en silkeslent och lystrig hy. Vi kan även skvallra om att komplimangerna bara haglade in efter att våra skönhetsredaktörer använt denna gröna härlighet till mask!
 

 

Makeup Remover, Sapienic

 

Är du en riktig torris och bor i stadsmiljö bör denna goding klickas hem med detsamma! Det här är inte vilken simpel sminkborttagning som helst! Icke sa Nicke! Sapienic Makeup Remover är lite som ett mellanting av en klassisk sminkborttagning och en ansiktsrengöring. Den är otroligt mjuk och skonsam, med en lätt peelande effekt som varsamt sveper bort all din makeup. Det som skiljer den mot en vanlig sminkborttagning är inte bara dess lerbaserade formula eller lyxiga glasflaska med pump, utan att den fokuserar på att avlägsna toxiner och gifter. Rengöringen är nämligen en del av en minimalistisk hudvårdsserie som är utvecklad för människor i ”urbana miljöer”, som dagligen utsätts för miljöpåverkan så som avgaser. Den fokuserar på att skydda din hud samtidigt som den absorberar gifter och ser till att din hy bibehåller sin naturliga mjukhet. Mumma!

 

 
Deep Sea Pure Water Cream, Purito

 

Ett skepp kommer lastat med en ansiktskräm från havets djup! Vi är inte helt uppsjungna på hur havsvatten taget från 200 meter ned i havet funkar på huden i teorin, men enligt Purito är det en effektivt återfuktande ingrediens. Efter att ha testat krämen kan vi inte annat än hålla med! Tack vare havsvattnet (som utgör hela 60 procent av produkten) innehåller krämen många naturliga, marina ingredienser OCH natriumhyaluronat (som kommer från hylauronsyran), vilket hjälper huden hålla sig återfuktad. Dessutom bjuds den på massa hälsosam lyster! Utöver havsvattnet finner du här bland annat också superhjälteingrediensen niacinamid som stärker din huds naturliga barriär. Puritos Deep Sea Water Cream är definitivt koreansk hudvård när den är som allra bäst!
 

 
Super Anti-Aging Cleansing Cream, Dr. Barbara Sturm

 

Finns det något så ovärderligt i hudvårdsrutinen som en riktigt bra ansiktsrengöring? Nä, vi tror nog inte det! Nu har du chansen att lägga vantarna på en megabra ansiktsrengöring som DESSUTOM innehåller en massa anti-age egenskaper. Dr. Barbara Sturm har du säkert redan hört talas om, men för den nyfikne kan vi berätta att märket är en riktig go to inom anti age-hudvård – och även inom molekylärvetenskap, oväntat nog. Coolt va?! Denna rengöring är helt doft- och sulfatfri, samt är framtagen med mogen hy i åtanke. Den passar dock också de med torr hy väääldigt bra. Ansiktsrengöringen tar varsamt bort smuts, smink och andra grejer som inte ska vara på din hud, utan att lämna den det minsta torr! När rengöringen sedan tvättats bort lämnas du med ren och återfuktad hys som känns så mysig att det är svårt att sluta ta på den! Mys!
 



18 apr, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024