Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Shu Uemura

Yubi Blonde Anti-Brass Purple Trio
Bli först med att betygsätta produkten
1 869 kr*Utan paketpris: 2 080 kr
Bara fossilfria leveranser. Gratis fraktalternativ finns, kan skickas omgående.
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Shu Uemura Anti-Brass Purple Shampoo
Yūbi Blonde Anti-Brass Purple Shampoo, med japansk pigment-teknologi, är berikat med extrakt från vit pion. schampot bekämpar oönskade varma undertoner för en långvarig kall blond nyans. produkten rengör varsamt och adderar en naturlig lyster till håret.

Applicera i vått hår en gång i veckan, massera och låt verka i 3 minuter. skölj ur noggrant. Skölj omedelbart med rikligt med vatten vid kontakt med ögonen.

300ml

Shu Uemura Full Replenishing Conditioner
Yūbi Blonde Full Replenishing Conditioner, som är berikat med extrakt från vit pion, ger intensiv vård från rötter till toppar. produkten ger näring och slätar ut håret, med lyster och en överdådig touch.

Efter schamponering, massera in i fuktigt hår och skölj ur. Skölj omedelbart med rikligt med vatten vid kontakt med ögonen.

250ml

Shu Uemura Anti-Brass Purple Balm
Yūbi Blonde Anti-Brass Purple Balm är en lila hårinpackning mot oönskade varma toner med japansk pigment-teknologi som är berikad med extrakt från vit pion. den neutraliserar gula toner för en långvarig kall blond nyans, medan den adderar en naturlig lyster.

Applicera i vått, rent hår en gång i veckan. massera och låt verka i 3-5 minuter, beroende på önskad nivå av neutralisering. skölj ur noggrant. Skölj omedelbart med rikligt med vatten vid kontakt med ögonen.

200ml

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024