24 SEP, 2018

Lyko förtydligar uttalande i Dalarnas Tidningar

I en intervju publicerad i Dalarnas Tidningar m fl. uttalar sig Lykos styrelseordförande Rickard Lyko avseende Lykos expansion och planerade investering i Vansbro. I artikeln, som publicerades i fredags, den 21 september, hänvisas till en total projektinvestering om cirka 200 MSEK. Det som inte framgår av artikeln är att den totala projektinvesteringen även omfattar andra intressenters delar i projektet.

Lyko hänvisar till tidigare pressmeddelande, från 16 februari 2018, där det framgår att Lyko investerar cirka 85 MSEK under perioden 2018 - 2020 i en automationsanläggning. Denna bedömning gäller fortfarande och bolaget kommer att justera detta uttalande om bedömningen förändras.

För mer information vänligen kontakta:

Joanna Hummel, VD Lyko
070 286 26 82, joanna.hummel@lyko.se

Om Lyko

Lyko Group AB (publ) är en hårvård- och skönhetsspecialist med ambition att förändra branschen. Vi har vårt ursprung i den professionella hårvården. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger inspirerar och guidar vi kunden till sitt bästa jag. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se, Lyko.no och Lyko.fi samt 39 butiker i Sverige och Norge, med tillhörande salonger. Verksamheten sysselsätter närmare 500 personer. Lyko är noterat på First North Premier. Avanza Bank är bolagets certified adviser. Besök www.lyko.se för mer information.

Tillbaka till Pressmeddelanden

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019