Perfekta bryn, härlig rengöringsmousse & ny serie från lyxiga Murad!

Veckans nyheter är här och som vi har längtat! Denna gång bjuder vi på både smink och andra nykomlingar från några av skönhetsvärldens lyxigaste märken.

11 apr, 2024
7 gillar

Weekly Wantsies är lite som Slim Shady, det vill säga back, back again! Här går vi igenom de mest uppseendeväckande nyheterna som trillar in hos oss. Denna vecka utlovar vi fukt, perfekta bry och LYX i stora lass! Följ med och dyk ned i det här:

 


Veckans nyheter:



Micro-sculpting Brow Pencil Soft Brown, Xlash

Xlash har precis lanserat en sprojlans ny brynpenna som definierar dina bryn med bara några drag! Brynpenna har en tunn spets som gör det enkelt att med precision rita linjer som ser så verkliga ut att de nästan inte går att skilja från dina RIKTIGA hårstrån. Perfekt för oss som inte är belönade med fylliga bryn! Och JA, det ser verkligen naturligt ut. På andra sidan pennan finns en borste som du kan borsta ögonbrynen med för att sedan att fylla i eventuella glapp. Micro-sculpting Brow Pencil finns i tre olika färger: Blonde, soft brown och dark brown. Och du? Tänk på att välja en färg som matchar dina naturliga bryn, annars ser man lätt skillnaden mellan de målade hårstråna och dina riktiga.

Awakening Creamy Eye Essence, Sensai

 

Ett av skönhetsvärldens lyxigaste märken (Sensai, obviously) levererar ögonkrämernas ögonkräm. Säg hej till din nya favorit, Awakening Creamy Eye Essence! Ögonkrämen smälter vid kontakt med huden och förvandlas till en mjuk essens som ger MASSA fukt! Denna goding jobbar förebyggande mot rynkor och fina linjer kring ögonen, samtidigt som mörka ringar och svullnader motverkas. Sedan måste vi ju självklart nämna förpackningen. Wow! Lyx, lyx och lyx är vad den utstrålar.  Men nu till det bäst av allt – ögonkrämen ger lyster och fungerar perfekt under smink. Och det slutar inte där! Den kan OCKSÅ återappliceras under dagen om du har problem med torra partier under ögonen. Om inte det väcker starka ha-begär, då vet vi inte vad som gör det!

Cellular Hydration Barrier repair, Murad

 

Oj, oj, OJ, nu snackar vi hudvård! Och inte från vilket märke som helst, utan från prisbelönta Murad. Denna gång lanserar märket en trio av kraftfulla produkter med fokus på hudens återfuktning och reparation! Den nya serien består av dessa fantastiska pärlor: Cellular Hydration Barrier Repair Serum, Cellular Hydration Barrier Repair Cream och Cellular Hydration Barrier Repair Mask. Vad är det som är så speciellt med den här serien tänker du? Jo, de innehåller nämligen en unik kombination av ingredienser för att lösa olika typer av hudproblem. Mmm!

Cellular Hydration Repair Serum och Cellular Hydration Repair Cream
Cellular Hydration Repair Mask

Vår favorit? Cellular Hydration Barrier Repair Mask! Nattmasken reparerar torr och flagnande hud på cellulär nivå, förbättrar hudens elasticitet OCH jämnar ut hudtonen. Detta åstadkommer den med ingredienser som Omega 3 och 6 från blåbärsfröolja, en livräddare för uttorkad hud. Smeta på ett tjockt lager av den KRÄMIGA masken som sista steg i din hudvårdsrutin. Du ska sedan INTE tvätta av den förens morgonen efter, när du vaknat upp med MAGISKT återfuktad hy. En mirakelmask om du frågar oss!

 

Gentle Renewing Cleansing Mousse, Clarins

 

Rengöring är typ det viktigaste steget i din hudvårdsrutin, det håller vi alla med om! Denna nykomling från Clarins är en skonsam rengöringsmousse som både tar bort smink och ger lyster. Win-win! Gentle Renewing Cleansing Mousse innehåller AHA-syra som milt exfolierar din hud samtidigt som rengöringen är berikad med Clarins Gentle Complex som också lugnar och mjukgör. Det gör den såå skön på huden och kom igen… det går inte att INTE älska att rengöra sitt ansikte med en fluffig mousse som dessutom doftar mega fräscht! Vi vill särskilt tipsa om denna goding för dig som HATAR rengöringar som känns uttorkande eller för starka.

Total Finish Foundation Powder, Sensai

ÄNTLIGEN! Sorry, skrek vi? Håll för öronen för det kommer mer! Vi är nämligen SÅ uppspelta över att tillslut ha hittat en all-in-one puderfoundation som ger en FELFRI bas! Total Finish Foundation Powder från LYXIGA Sensai är en silkeslen och lystergivande foundation i puderform. Den ger både fin lyster och har uppbyggbar täckning. Ja tack! Puderfoundationen är superenkel att applicera med både puderpuff och borste, beroende på vilken täckning du är ute efter. Den torkar heller inte ut huden under dagen som vissa foundations i puderform kan göra. Hur bra?!

Bra att veta är att foundationen finns att köpa som refill för att du ska slippa betala för själva etuiet, varje gång du köper ny produkt. De säljs alltså separat! Smart för både din plånbok och miljön! Tack Sensai.

Älskar denna!
11 apr, 2024
AV: SKÖNHETSREDAKTÖR EMILIA SJÖLINDER

Tyck till om artikeln

7 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024