Tigergräsdroppar, äkta blommor på naglarna & bästsäljande läppenna!

Äntligen är veckans skönhetsnytt här! Vi snackar bland annat nytt från Dr. Jart+, Rebecca Stella, L’Acuila och Neonail.

04 apr, 2024
6 gillar

Ah, ditt klickfinger är väl uppvärmt så att du inte sträcker dig i hetsen att klicka hem dessa OERHÖRT trevliga nyheter som vi serverar här i Weekly Wantsies? Tänkte väl det! Idag kollar vi närmare på:

 

Cicapair Tiger Grass Camo Drops, Dr. Jart+

Ibland kommer hudvårdsprodukter som man bara inte riktigt kan tro är på riktigt. Som denna nyhet från Dr. Jart+. Vi är ju sedan tidigare över månen kära i lugnande och stärkande Tiger Grass Color Correcting Treatment  och Tiger Grass Sleepair Intensive Mask, men vad sägs om att reducera såsen ännu mer? Ja, vi snackar om tigergrässåsen såklart. Tänk dig ett ljusgrönt serum som innehåller det göttigaste av det göttiga. Vi snackar alltså om ingredienser som niacinamid, centella asiatica (ja, alltså tigergräs) OCH SPF 35! HUR kan det bli så bra? Inte bara så ger detta serum en exceptionellt snygg finish på ditt fejs där rödhet och porer trollas bort, nej nej det är liksom bara toppen av det isberget av fördelar! Lyssna här: serumet anpassar sig till din hudton och är perfekt för känslig hud då den samtidigt känns sanslöst skön på huden. Ett megaplus är ju det ganska så höga solkskyddet av zinkoxid men OCKSÅ att hudbarriären stärks, blossande kinder lugnas och knasiga utslag i pannan neutraliseras först för att sedan krypa tillbaka och självdö där de hör hemma! Ja… som de gjorde för undertecknad redaktör på Lyko Magazine. Knasiga utslag, liknande perioral dermatit, dök upp i pannan och vägrade flytta på sig oavsett vad som kastades på dem. Tills Tiger Grass Camo Drops gjorde entré och redan efter en natt var det enorm skillnad på utslaget! Denna redaktör säger bara: ”WOW! Jag är golvad!”. Se bilder för bevis!

Före. Applicerade på kvällen och sov med serumet. 
Efter. På morgonen. Mindre utslag direkt! 



Forest Kids

Det ska sägas att härliga, miljövänliga, bubbliga, kul, oparfymerade och dermatologiskt testade produkter för barn kanske inte växer inte på träd – men väl på Lykos lagerhyllor! Nu har vi fått in Forest Kids! Ett mysigt svenskt märke som gör gulliga hudvårdsprodukter för barn (och vuxna såklart om man vill!). Allt är tillverkat i Sverige med naturliga, veganska, återvunnet förpackningsmaterial och cruelty free ingredienser, så allt det är ju bra bra och bra. Men det bästa är ju att produkterna också är toppen! Det konstiga är att trots att de är oparfymerade så doftar de jättemysigt ändå. Bubbelbadet är superbubbligt, hårvården är snabb och tår-fri och den fantastiska Hair Detanglern innehåller betaine från nordiska sockerbetor, ekologiskt blåbärsextrakt och aloe vera. Samt doftar VANILJ och reder ut hår precis lika bra som en kattunge som leker med ett garnnystan gör. Alltså JÄTTEBRA!


 

Lip Pout Lip Liner Icy Rose, Rebcecca Stella

Detta är helt fantastiska nyheter! Tänk något som var bra – som har blivit ÄNNU BÄTTRE! En läppenna ska ju vara enkel att använda, ge perfekt täckning och ha en intensiv färg som smidigt appliceras på. Ja, den ska sitta kvar också. Så lyssna här: precis nu har Rebecca Stellas bästsäljande läppenna i den IKONISKA färgen, Icy Rose, fått ett NYTT fodral och en BÄTTRE och helt vegansk formula! (Det är exakt samma nyans – så bli inte rädd!) Allt är bara bättre. Ultrakrämig, superlyxig och väldigt enkel att både skapa smala, definierade konturer runt dina läppar, eller för en bang on fullfjädrad målning med perfekt täckning! Toppa med ett glossigt gloss eller bär pennan som den är, matt och härlig. Nyansen Icy Rose är den läppfärg som var – kanske – en bidragande faktor till Rebeccas berömmelse och lyxliv som hon lever idag (vi kan varken bekräfta eller dementera detta, men det är en stor möjlighet).



L’Acuila - Pink Cloud Hydrating Gel Cream

Bara att krämen är döpt till Pink Cloud får nästan ögonen att tåras och huden att längta. Pink Cloud Hydrating Gel Cream Är precis som det låter. En rosa, svalt fluffig återfuktande gel-kräm som är proppad med fukt. Alltså proppad. Så mycket fukt på så litet ställe. Det är alltså FYRA olika typer av hyaluronsyra i denna kräm. Det betyder att molekylerna är olika stora och tar sig olika djupt ner i huden. Där ligger de sedan och drar till sig fukt hela tusen gånger sin vikt i vatten. Det gör att huden både blir läckert plumpad, len och mjuk, men framför allt att den KÄNNS helt underbar då den är så återfuktad från deep within. Utöver detta innehåller denna oljefria kräm kombucha som både ger en härlig lyster och som är bra för huden, squalene som ger ÄNNU mer fukt och även matchate som är känt för sina kraftfulla antioxidanteffekter. Denna kräm är både jättebra som hudkräm och TOPPEN som primer under din makeup! Som en kul bonus så är produkterna veganska, cruelty free och tillverkas i Dalarna. Såklart så doftar krämen gott också. Ungefär som ett rosa moln faktiskt.



Dried Flowers - Neonail

Ok, filmtrivia: Vem säger denna ikoniska mening:
“Florals… For spring? Groundbreaking…”
(Du får svaret längst ner i artikeln, men jag är säker på att du kan)
Så här ÄR det ju: blommor är härligt på våren! Och så tycker även anrika nagelmärket Neonails som nu har släppt en helt fantastisk kollektion med äkta torkade blommor! Hur är det ens möjligt? Jo, det ska vi berätta: För det första är Neonail är känt för sina högkvalitativa produkter och innovativa färger och formulas. Neonail har skapat nagellack både för proffs och hemmafixare i över tio år och de har gellack, nagellack, akrylgel, dekorationer, UV-lampor och smarta nageltillbehör till bra priser. OCH nu kommer det coola: NeoNail har precis lanserat NEONAIL Dried Flowers – en kollektion som alltså innehåller riktiga torkade blommor! Du kan använda dem på flera sätt, antingen med vanlig nagellack där du först lägger baslack, sedan placerar du blommorna som du vill med en pincett och toppar med ett transparent överlack, eller så kan du få blommorna att sitta i veckor med Neonails LED-lack. Det är alltså riktiga, organiska, supersöta små blommor i olika små storlekar och färger. Det blir en manikyr som garanterat får folk att vända sig om, även om du har vantar på dig! Okej, kanske inte, men nästan!

(Svar: Karaktären Miranda Priestly, spelad av Meryl Streep i filmen “The Devil Wears Prada”)

 

@all.that.nails Nailart Flowers by @neonail_de ready for springnails? 🌸⛅️🌷✨ Als Untergrund habe ich die Babyboomer Base in Nude verwendet. #neonail #neonaildeutschland #neonailspring #nailinspo #nailart #driedflowers #flowernails #nailinspo ♬ sail away (instrumental) - lovelytheband

@neonail_de NEU: Entdecke die frischen #nailtrends des Frühjahrs 2024 mit unseren innovativen Dried Flower Effects – in gleich drei bezaubernden Farben! 🌺⁠ ⁠ Einfach die getrockneten Blüten vor dem Aushärten der Farbschicht platzieren, in der LED Lampe aushärten und mit einem Top versiegeln. Lass deine Nägel passend zum Frühlingserwachen erblühen! 🌷⁠ ⁠ Welche der drei Neuheiten spricht dich am meisten an? 🌸⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #neonail #neonaildeutschland #neonailtime #uvnagellack #uvlack #uvpolish #nailaddict #nailswag #nailtech #nailsonfleek #nailinspo #nailpromote #instanails #nailsdone #driedflowernails #flowernails #springnails ♬ WAIT FOR SUMMER - G I Z Z I

@nails_bylana How to use dried flowers 🌸 All products Neonail 🌼 @neonail_nederland #nails #nagels #neonail #neonaildeutschland #driedflowersnails #springnails #voorjou #foryoupage #fyp #CapCut ♬ Lady Killers II (Christoph Andersson Remix) - G-EAZY
04 apr, 2024
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024