Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 vecka sedan

  Vad ska jag använda?

  Hej, Jag är en 13 år gammal tjej, som har lite problem med akne. Ofta får jag breakouts, och då brukar finnarna stanna i ca. En vecka. Jag har testat o använda många produkter för huden, som tex foreo, avene, och La roche posay, men min hud har inte förbättrats, jag tror jag har en kombination hud, båda mina föräldrar hade akne när dom var tonåringar. Vad ska jag använda?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Sabrina, jag skulle varmt rekommendera dig att kolla in Dermalogicas Clear Start serie för din hud. Där finner du rengöring, ansiktsvatten, serum, dagkräm, nattkräm och mask som du kan använda. Produkterna finner du här: https://www.lyko.se/dermalogica/clear-start
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Vilka produkter

  Hej, är sugen att testa på the ordinary men vet inte vilka produkter jag borde använda.
  Jag är 28 år, har normal/kombinerad hy men upplever nu att jag får mycket porer runt haka och näsa. Jag får inga finnar men känner att huden är smutsig. Tips på vilka produkter som skulle passa?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Josefine :) Då skulle jag rekommendera dig serumen Niacinamide 10 % för porer och Hyaluronic acid 2 % för fukt både morgon och kväll efter rengöring och före ansiktskräm :)
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  På ryggen?

  Kan man använda dessa på ryggen om man har mycket finnar och porer där? (Såhär ser min rygg ut på nära håll)
  1 gillar
  • för 4 veckor sedan
   Men åh!! Tack för svaren! :D
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Passar dessa?

  Hej! Jag har kombinerad hy med problem med blank näsa/t-zon med porer och riklig talgproduktion samtidigt har jag för övrig normal hud med tendens att vara yttorr. Tror ni att dessa produkter passar ska jag iså fall använda dem i hela ansiktet? Är där andra produkter i ordinarys sortiment som skulle passa bättre?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Sofia, för din blanka t-zon så är Niacinamide 10% ett bra serum. Dock så tror jag inte du behöver Salicylic Acid serumet då detta är mer till för finnar och orenheter i huden. För din yttorrhet kan du testa The Ordinarys ansiktsvatten varje kväll som heter Glycolic Acid 7% Toning Solution. Prova dessa två produkter till en början och se om du kan få det resultat du vill ha :)
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vilka produkter?

  Har blandhy med torra partier och feta partier. Stora porer och lite problem med mindre acne/röda partier och ojämn hy. Vilka av dessa produkter rekommenderas tillsammans och i vilken ordning?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Sandra, då kan du använda dessa tre produkter. Niacinamide på morgonen och Salicylic acid på kvällen.
   Gilla

The Ordinary
Balance Your Oily Skin

2 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Tre produkter som hjälper dig att balanserna en oren hud genom att ta bort orenheter och pormaskar. Hjälper även till att förbättra acneärr.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

The Ordinary 100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil 30ml
Denna formula innehåller 100% kallpressad och ekologisk nyponfröolja. Nyponfröolja är rik på linolsyra, linolensyra och provitamin A, som alla bryts vid utvinning med värme. Processen att utvinna kallpressad olja är komplex, men gör att man kan bevara oljans egenskaper som att minska tecken på hudens åldrande och många andra hudtillstånd.

The Ordinary Niacinamide 10% + ZINC 1% 30ml
Niacinamid (vitamin B3) har påvisad effekt för att minska intrycket av orenheter och tilltäpptheter. En 10%-ig koncentration av detta vitamin i kombination med zinksalt av pyrrolidon karboxylsyra (PCA) balanserar talgproduktionen.

Användning:
Morgon: The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution - Applicera som serum efter eventuellt ansiktsvatten. Applicera sedan The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% ovanpå. Låt sjunka in och applicera sedan passande ansiktskräm.

Kväll: Applicera The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% som serum och följ upp med The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil ovanpå. Avsluta med passande ansiktskräm

Köps ofta tillsammans

318:-
457:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019